promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi hatalmas bakiján röhög a fél ország, káromkodásba fulladt a Szerencsekerék boszorkányos adása
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több alkalommal is káromkodások hangzottak el a stúdióban, sokan észre se vették.

Boszorkányok márpedig léteznek! Ha nem hisszük, elég a TV2-re kapcsolni, a Szerencsekerékbe ugyanis nem először castingoltak olyan civil játékost, aki az ezotéria és a misztikum világával kacérkodik. Talán még sokan emlékeznek Susu-ra, aki ugyan nem vallotta magát boszorkánynak, de ahhoz hasonlította magát, a csinos megjelenésű lánynak egyszerűen olyan erős megérzései voltak, ami már-már felveti a boszorkányság vádját.

Arra például remekül ráérzett a fekete hajú játékos, hogy Kasza Tibi világűrből is jól látható fényesen csillogó fehér fogsoraival milyen szavakat mondd. Érdemes visszanézni, mert vicces pillanatok ezek:

Susut azonban végül cserben hagyták a megérzései, mert bár előzőleg úgy érezte, hogy nyerni fog, ez csak félig sikerült neki. A döntőbe ugyan eljutott, de a végjátékot sajnos elszalasztotta, úgyhogy a milliók a Szerencsekerék stúdiójában maradtak.

De miért is elevenítjük fel ezeket a régi emlékeket? Azért, mert a TV2 ezúttal is egy "boszorkányos" adással rukkolt elő, Alexa ugyanis valóban boszorkánykodik, kártyából jósolt, helyzetet elemez, és akár még rontást is levesz A stúdióba is becsempészte a kristályokat, kakastollat és a kártyákat.

Egy modernkori boszorkányt nem is tudnánk máshogy elképzelni, mint a széles mosolyú, raszta hajú, tetovált hölgyet, aki csak hobbiként, vagy amolyan mellékállásban boszorkánykodik csak, mert a civil szakmája szerint arcesztétikai szakértőként  dolgozik.

Alexa a játék egy pontján jósolt a sztárvendégnek, Miskovits Marcinak, aki arra volt kíváncsi, hogy tartós lesz-e a kapcsolata szerelmével. Alexa pont olyan választ adott erre a kártyák alapján, amire sokan számíthattak, ezek után azonban Kasza Tibi is kedvet kapott a "helyzet elemzéshez", és átvette a gyeplőt Alexától.

Kasza Tibi arra vállalkozott, hogy - természetesen mindenféle valós ismeret nélkül - megfejti a kártyát, amit Miskovits kihúz.

Próbálta is leolvasni a kép alapján a jelentést, és itt történt az óriási baki. Kasza Tibin gyakran csúfolódnak a nézők, miszerint nem artikulál valami szépen (laikusként én azt mondanám, nekem ez egyáltalán nem szokott feltűnni, akkor már inkább Kasza műsorvezetői stílusával vitatkoznék), és ez most igencsak viccesen sült el.

A kártya egy meztelen nőt ábrázolt, amint vizet önt egy kútba, és a kútból bizony az ismétlésnél egy másik K-betűs szó kerekedett. Nem akartam elhinni, mikor hallottam, hogy a t-ből valahogy r betű lett...

Elbert Alexa egyébként nem teljesen civil, korábban a Viasat3 reality műsorát nyerte meg, a Címlaplányt, később az Éjjel-nappal Budapestben is feltűnt, ezért sok nézőnek ismerős volt a fiatal szépség, aki egyebek közt Nánási Pál fényképezőgépének is modellt állt már korábban. Ezt a fenti bakit egyéként a szerkesztők sem szúrták ki, legalábbis az adásrészletek leírását nem erre húzták fel, pedig mindig élnek ezzel, ha alkalom adódik rá.

Ugyanebben az adásban például volt egy jelenet, amikor Kasza Tibi szándékosan káromkodott, és a TV2 is úgy írta ki, hogy "Kasza Tibi káromkodni kezdett a történet hallatán". Ahogy Tibi fogalmazott, részletes családfaelemzést hajtott végre, és bár igyekszik elharapni a szavakat, néhány káromkodást azért igencsak könnyen felismerhetünk így is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás