promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibit két szóval szétoltották a Szerencsekerékben, a váratlan mondatok hallatán hangos nevetésben tört ki a közönség
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék legérdekesebb pillanatai általában még a játék megkezdése előtt megtörténnek.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában olyan dolognak lehettünk szem és fültanúi, amihez talán kevésbé vagyunk hozzászokva. A játék folyamán bármikor adódhatnak olyan helyzetek, amiből a vendégek és a műsorvezető kihoz valami vicceset vagy megdöbbentőt - bár a kettő általában inkább kéz a kézben jár. 

Mivel a Szerencsekerék felvételről megy, valószínűleg sosem kerülne adásba olyan rész, amiben valami nagyon durva dolog történik, így maradnak az apró káromkodások, oltogatások, performanszok, és néha-néha egy kis fizikai inzultus.

Igen ám, de a legszórakoztatóbb részek általában már a játék legelején megtörténnek. Arra sosincs garancia, hogy a kiválasztott játékosok és a meghívott sztárszereplők, illetve Kasza Tibi között meglesz az a kémia, ami kellően szórakoztatóvá teszi a gameshow-t (bármennyire is szem előtt tartják ezt a szerkesztők a szereplők kiválasztásakor),

az viszont biztos, hogy mindenki valamilyen érdekes háttérrel, vagy történettel érkezik a műsorba.

A műsor tulajdonképpen ezeken a mini történeteken keresztül mutatja be a játékosok karakterét, mégis milyen emberek lehetnek, mire lehet számítani? A legutóbbi adásban például egy logopédus volt a egyik civil játékos, aki mindezek mellett futsal játékos is, és ahogy a műsor későbbi részében kiderült, még szakács is.

Kasza Tibi rögtön kapott is az alkalmon, hogy bezsebeljen egy kis dícséretet, vagy legalább egy építő kritikát, hiszem a műsorvezető sosem rejtette véka alá, hogy gyermekkorában gondjai adódtak a helyes beszéddel, hadarással, artikulációval (akadnak persze nézők, akik úgy gondolják most is vannak gondjai), ezért kíváncsi volt, mit mond a jelenlegi tudására Mariann, a klinikai logopédus.

Mivel Mariann most nem dolgozni jött a műsorba, így inkább nem tért ki Kasza Tibi gyenge pontjaira, bármennyire is kíváncsi volt a műsorvezető.

Ez fontos jelenet, hogy a későbbi adásrészletet is pontosan értsük. Sokszor a hallgatás sokkal beszédesebb ezer szónál is, itt is ez volt a helyzet, de egyébként csupa jó dolgot mondott, és - ahogy azt az előbb is írtam - rögtön kiderült belőle, hogy Mariann milyen karakter. Határozott, de kedves, kifejezetten céltudatos, jó humorú:

Ezek után "lovagolt be" a műsor sztárvendége, Barabás Kiss Zoltán, aki lényegében első megszólalásával megsemmisítette a műsorvezetőt. Ezekben az oltásokban persze nincs rosszindulat, egyszerűen csak viccesek, a közönség sem bírt magával, talán még a megszokottnál is hangosabban nevettek fel. Kasza Tibi rögtön a beszédhibáról kérdezte a színészt, aki erre erre pöszeséget imitálva válaszolt:

"Nagyon pösze voltam, nem tudom ismerős-e a téma?"

Kasza csak elmosolyodott, és visszatért Mariannra, aki nem akart neki segíteni az előbb. Barabás Kiss Zoltán erre adta csak az igazán nagy riposztot, amit az alábbi videóban tudtok megnézni. Érdemes tovább nézni, mert a videó második felében ismét elhangzik egy oltás. Hallottatok már a "kasza lóról"? Hát erre Kasza Tibi sem tudott mit mondani, csak hogy 

NYI-HA-HA!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás