promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi folyik a TV2-nél? Kasza Tibi egyre furcsább helyzetekbe kerül a Szerencsekerékben, legutóbb egy játékos ütötte meg a műsorvezetőt
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi kedvenc szavajárásával élve csak azt kérdeznénk: na de mit szólna ehhez a felesége?

Magyarországon a nézők imádják a Szerencsekereket. A nézettségi statisztikákból legalábbis leginkább erre következtethetnénk, ugyanakkor Kasza Tibi is jól tudja, hogy vannak, akik titkon vagy nyíltan, de inkább a távozásának örülnének. A műsorvezető a héten egy adásban el is ejtett erről egy félmondatot, amiből kiderült, hogy hiába örülnének sokan a bukásának, a műsor köszöni szépen, jól van. Lehet, most nem produkál olyan kimagasló számokat, mint az indulásakor, de Sydney van den Bosch és Kasza Tibi duója még így is a hétköznapesték kirobbanthatatlan éllovasa.

A műsorban viszont nagyon ritka, hogy valaki nyerni tud. A héten rekordösszegű nyereményt vihetett volna haza az egyik játékos, de az utolsó feladványt nem tudta megfejteni - amin a nézők sem csodálkoztak, mert nagyon nehéz feladvány volt. Sokan könnyen gyanút foghatnának, hogy talán szánt szándékkal nehezedik a feladvány, ahogy az összeg is egyre magasabb? Egy klasszikus gameshow esetében ez persze nem is olyan furcsa, de a Szerencsekerék címében nem véletlenül szerepel a szerencse szó, ezen igencsak sok múlik. Korántsem mindig a legtalpraesettebb játékos jut el a végére.

A Szerencsekerék azonban nem is feltétlenül a pénznyeremény miatt ülteti le a nézőket, sokszor sokkal érdekesebb az, ami a stúdióban történik a műsorvezető és a szereplők között.

Mindig akad valami humoros beszólás, elszólás (Verrasztó Dávid lopással bukott le, G.w.M Kulcsár Edináról feledkezett meg, van aki beállt Kasza Tibi helyére, és így tovább), vagy épp ellenkezőleg, van hogy Kasza Tibi mond olyat, vagy viselkedik úgy, ami aztán a közösségi médiában és az üzenőfalakon sokak nemtetszését váltja ki.

Ez azonban nem hogy eltántorítja a nézőket a műsortól, hanem sok esetben még inkább elé szögezi őket. Van azonban, mikor egy játékos mond igencsak cifra dolgot. Az elmúlt napokban végigsöpört a magyar sajtóban, hogy az egyik játékos lebarmozta Kasza Tibit. Hogy pontosan miről is volt szó, azt itt nézhetitek meg:

Ez olyan, mintha azt írtam volna, hogy olyan kis hülye vagy, csak ez már a felnőttebb kiadása” – magyarázta Gréti a dolgot, amivel nemigazán sikerült javítania a helyzeten.  Az egy nappal korábbi adásban viszont ennél sokkal direktebb dolog is történt, nem holmi könnyed káromkodás. Itt a játékos a bemutatkozásában azt írta, hogy előbb üt, és csak utána kérdez, de csak a férfiak esetében. Fanni nem is kímélte a műsorvezetőt, jól meg is ütötte, és az ütésben bizony volt erő. Bekékülni talán nem fog, de Kasza azért felvetette, hogy igazán bekenhetné fekete nadálytővel. Mi a műsorvezető egyik kedvenc szófordulatával élve csak annyit kérdeznénk:

Mit szólna ehhez a felesége?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás