promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leváltották Kasza Tibit a Szerencsekerékben, az új műsorvezető pillanatok alatt felsült a kamerák előtt, gyorsan vissza is adta a pozíciót
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi átadta a helyét az új műsorvezetőnek, de bár ne tette volna.

A Szerencsekerék a TV2 egyik legnézettebb műsora, bár hozzá kell tenni, hogy az 5. évad eddig nem hozott olyan kiemelkedő nézettséget, mint az előző adások. Ugyan a 2024-es év 1. hetéből még nincsenek adatok, de az már kiderült, hogy a szilveszteri különkiadás sem hozott közepesnél jobb eredményt. Mi több, egyre többen szidják a kommentszekcióban Kasza Tibi műsorát, ami arra enged következtetni, hogy a nézők nem csak megunták a Szerencsekereket, de elegük lett Kasza Tibiék bohóckodásából.

A dühös nézők tömegesen követelik, hogy a csatorna azonnal váltsa le az énekest, és egy olyan műsorvezetőt rakjanak a helyére, aki némi komolyságot és izgalmat is tud vinni a gameshow-ba.

Persze így is megoszlanak a vélemények arról, hogy Kasza Tibi mennyire jó vagy rossz műsorvezető, igazából nem is nagyon lenne ötlet arra, hogy ki tudná átvenni a modernizált Szerencsekerék vezetését; főleg ennyi idő után. Kasza Tibi és Sydney van den Bosch gyakorlatilag kirobbanthatatlannak tűnik a produkcióból, és szemmel láthatóan mindketten élvezik a rájuk osztott munkakört.

Éppen ezért nem valószínű, hogy a TV2-nél bárkinek is megfordulna a fejében, hogy le kellene cserélni Kasza Tibit; igaz, korábban is néhány perc erejéig volt arra példa, hogy az egyik játékos vagy maga Sydney van den Bosch foglalta el Kasza helyét.

Bárki is került a műsorvezető helyére, gyorsan be kellett látnia, hogy nem olyan könnyű pörgős show-t csinálni, mint amilyennek tűnik, tehát senki se gondolja azt, hogy Kasza Tibi munkája olyan egyszerű lenne. Már ezért is nehéz lenne pótolni őt, mert ilyen lendület után, ami a Szerencsekerék 5 évada során uralta a produkciót, talán csak kárt okozna a TV2-nek egy új műsorvezető.

Kasza Tibi mégis mindig nyitott arra, ha egy játékos úgy érzi, jobban tudná csinálni, mint ő. A legutóbbi adásban is Erika azt mondta, hogy szerinte tudná vezetni a műsort, ezért Tibit gyorsan leváltották, hogy a civil játékos bizonyítani tudjon. Erika aztán gyorsan felsült a kamerák előtt, rögtön azzal kezdte, hogy nem jutott eszében Sydney van den Bosch neve, ami elég kellemetlen kezdés. Szegény szerencselánynak be kellett mutatkoznia.


Erika aztán néhány másodperc után azt mondta, inkább visszaadja Kasza Tibi helyét, tehát gyorsan leváltották a műsor "új" vezetőjét. Pedig Tibi már nagyon arra készült, hogy ő fogja Erika helyett játszani a villámjátékot.

A végén pont Erika került az utolsó feladványhoz. Elég könnyű kategóriát, és feladványt kapott, nagyon sok betűje is megvolt, könnyen ki tudta volna találni, de teljesen leblokkolt, így aztán minden pénzét elveszítette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás