promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a lista a 10 legcsinosabb magyar politikusnőről, megosztó nevek szerepelnek rajta

Itt a lista a 10 legcsinosabb magyar politikusnőről, megosztó nevek szerepelnek rajta

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Stílus
Kategória fejléc

Ők a Parlament bombázói.

Bár egy ország képviselőiről és politikusairól elsőre nem a kinézet jut eszünkbe, természetes emberi velejáró, hogy azoknak a külsejéről akiket naponta látunk az újságokban, a televízióba, vagy az interneten, kialakul egy vélemény. A Reddit nevű közösségi oldalon több posztban is feltették azt a kérdést, hogy ki a legcsinosabb magyar politikusnő a Parlament falai között? Élénk társalgás indult el a témáról szóló posztok alatt és mindenki meg is indokolta, hogy miért az adott hölgyet választotta.

Viszonylag ugyanazok a nevek ismétlődtek, így nem volt nehéz összeállítani a listát a szavazások eredményeiből, amelyen a szereplőket véletlenszerű sorrendben tüntettük fel, tehát rangsorolást nem tartalmaz. Mutatjuk a top 10 politikusnőt.

Tüttő Kata

Orosz Anna

Dr. Varga Judit

Donáth Anna Júlia

Szentkirályi Alexandra

Dúró Dóra

Kunhalmi Ágnes

Illés Boglárka

Illés Boglárka magyar jogász, fideszes politikus, helyettes államtitkár, 2019 és 2022 között a Fidelitas elnöke, 2022-től országgyűlési képviselő.

Bódi-Rácz Zsófia

Demeter Márta

Bősz Anett

A fenti hölgyek azonban nem csak dekoratívak, hanem életpályájuk is igen inspiráló. Tanult, művelt, intelligens nők, akik egy kemény és nehéz szakmában próbálnak érvényesülni, ahol a több évnyi tanulást és karizmájukat, nem pedig a külsejüket szeretnék kamatoztatni.