promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix berobbantja a decembert, ezt a 7+2 újdonságot nézi majd mindenki
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatér mindenki kedvenc spanyol bankrablója, Zack Snyder újra saját ötleten alapuló látványfilmmel rukkolt elő, és 23 évnyi várakozás után folytatást kap a Csibefutam is,

Annak ellenére, hogy itt a december, a Netflix idén nem készült igazán nagy karácsonyfilmes durranásokkal, mint amilyen korábban a Karácsonyi Krónika vagy a Klaus volt.

Csupán három bemutató sorolható ide, a Minden idők legjobb karácsonya, aCsaládi cserebere, és rövid egy DreamWorks animáció, a Rosszfiúk: Pocsék karácsony - de ezek már novemberben megérkeztek a streaming oldalra. Aggódni azért nem kell, a Netflix dugig van tömve mindenféle karácsonyi tartalommal.

Újdonságok nélkül azonban nem maradunk, már nézhető is a Távol a világtól című alkotás Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, és Kevin Bacon főszereplésével. Az előzetes alapján ez a film is azon filmek sorát erősíti, amik a felső tízezer képmutató, kiüresedett életvitelét állítja célpontba, mint az utóbbi évekből A szomorúság háromszöge vagy A menü. Julia Roberts rajongói ráadásul duplán örülhetnek, mert december 23-án felkerül a Micsoda nő! is, amit egy rajongó bármikor képes újranézni.

Bradley Cooper nagyon belejött a rendezésbe, most egy újabb díjvárományos drámával készült, Leonard Bernstein, a híres amerikai zeneszerző életéről forgatott filmet, kifejezetten a feleségével való viszonyára fókuszálva. A Maestro december 20-án kerül fel, azonban a Netflix másik kiemelt drámája, a May December Natalie Portman és Julianne Moore főszereplésével már nézhető is.

Todd Haynes mindig is otthonosan mozgott a kényes emberi kapcsolatok világában (Távol a mennyországtól, Carol), ezúttal sem vállalkozott kevesebbre, ebben a filmben Moore karaktere már 20 éve házas a férjével, aki azonban megismerkedésük idején még kiskorú volt, ami óriási botrányt keltett.

A látványos akciófilmek kedvelői is örülhetnek, mert december 22-én érkezik a Rebel Moon első része Zack Snydertől. A rendező saját ötletéből készült látványfilmek (Álomháború, A halottak hadserege) a kritika körében finoman szólva is elég kétes fogadtatásban részesült, de az biztos, hogy eszképizmusból ezúttal sem lesz hiány.

A sztori elég klasszikus elemekből építkezik, ezúttal egy fiatal lány veszi fel a harcot a zsarnoki hatalommal, keresztbe-kasul utazik az univerzumon, hogy segítséget kérjen. Nem valószínű, hogy ez lesz az új Dűne, de azért érdeklődve várjuk, hogy van-e ebben két filmre való anyag, a folytatás áprilisban érkezik majd.

Sorozat fronton két nagy durranás érkezik, egyrészt lezárul a királyi család életét bemutató Korona utolsó évada, másrészt decemebr 29-én érkezik A nagy pénzrablás spinoff sorozata, a Berlin - ezekről külön is írtunk már korábban. A gyerekek sem maradnak újdonság nélkül, az Adam Sandlert is felsorakoztató, novemberi Leo után újabb rajzfilm érkezik Netflixre, a 2000-es stop-motion animációval készített Csibefutam folytatása, a Csibefutam: A csirkefalatok hajnala. Aki bepótolná az előzményeket, most is megteheti, mivel fent van az első rész is.

Stand-up fronton is lesz mit nézni, Chris Rock és Kevin Hart közös dokumentumfilmmel jelentkezik, a Csak a sztárfellépőka kezdetektől mutatja be a két előadó barátságát, míg Rick Geravis karácsony másnapján készül ledobni az atombombát, legújabb műsorában az Armageddonban olyan finom témákba áll majd bele, mint az illegális bevándorlás, a pedofília, a gyerekhalandóság, vagy az éhínség és a niggerezés.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás