promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az egyik legnépszerűbb Netflix sorozat folytatása
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A spanyolok sorozata bebizonyította, hogy a Netflix előfizetőit nem csak az angol nyelvű tartalmak érdeklik. 

A nagy pénzrablás (Money Heist, vagy eredeti címén La casa de papel) című spanyol sorozat a Netflixen 2017-ben debütált, és azonnal világszerte hatalmas népszerűségre tett szert. A sorozat öt évadát összesen 1,65 milliárd ember nézte meg a Netflixen, ami minden idők egyik legsikeresebb sorozatává tette

A sorozat népszerűségének számos oka volt, egyrészt a nagyon izgalmas és fordulatos történettel rendelkezik, amelyben egy csapat tolvaj megpróbálja kirabolni a spanyol királyi pénzverdét. Másrészt a sorozat karakterei is szerethetőek és szimpatikusak: a tolvajok csapata rendkívül egyedi és színes személyiségekkel rendelkezik.

Az 5. évaddal azonban 2021-ben véget ért Álex Pina sorozata, de a rajongóknak egy percig sem kellett aggódniuk, mivel a finálé előtt már be is jelentették, hogy a sorozat ugyan nem folytatódik,  de még visszatérünk ebbe a világba. A koreai remake már 2022-ben felkerült a Netflixre, de ez nem lett annyira átütő siker, és elég alacsony értékeléseket is kapott.

A testvérsorozatnál sokkal nagyobb várakozás övezi a folytatást, ami az egyik fontos karakter történetét viszi tovább, akit ezúttal is Pedro Alonso formál meg. A Berlinről korábban már érkezett egy magyar nyelvű teaser is a nyár folyamán, ebből megtudtuk a premierdátumot is:

Most azonban kijött a teljes, hosszabb előzetes, egyelőre még csak spanyol nyelven. A sorozatot egyébként rengetegen nézték inkább eredeti nyelven felirattal, pedig készült hozzá magyar szinkron is.

Az előzetesben láthatjuk, hogy Berlin és csapata Párizsban gyűlik össze, hogy egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak. Pedro Alonso mellett számos új szereplő is feltűnik, köztük José Manuel Poga, Fernando Cayo, Najwa Nimri és Itziar Ituño. Nimri és Ituño az anyasorozatból ismert karaktereket, Raquel Murillo-t és Alicia Sierra-t alakítják majd a spin-offban.

A Berlin 2023. december 3-án debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás