promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket válaszd, ha unod a régi karácsonyi filmeket, és valami újdonságra vágysz
Borítókép:  Den of Geek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha már unod a Reszkessetek betörőket, kívülről fújod a Télaput, vagy már a könyöködön jön ki az Igazából szerelem, akkor itt van az idei karácsonyi filmek listája, amiből kedvedre tudsz válogatni az ünnepi alkotások között.

Az elmúlt hetekben több karácsonyi film is debütált a Netflixen és más streamingoldalakon, amelyek többségéről mi is írtunk kritikákat, illetve ajánlókat. Alább ezeket gyűjtöttük össze, így egy helyen tudsz válogatni az idei ünnepi felhozatalból, de néhány olyan alkotást is idesoroltunk, ami tavaly lett bemutatva.

Múlt karácsony

2019-ben mutatták be az Emilia Clarke főszereplésével készült karácsonyi filmet, aminek forgatókönyvét Emma Thompson és a férje írták, és George Michael örökzöld slágerei csendülnek fel benne.

Klaus - A karácsony titkos története

Ugyancsak tavaly debütált ez a spanyol animációs film, amit az a Sergio Pablos készített, aki korábban olyan Disney-filmekben dolgozott, mint a Tarzan vagy A Notre Dame-i toronyőr.

Karácsonyi ének

Az HBO-n debütált Charles Dickens regényének szokatlan feldolgozása, melyet Steven Knight (Tabu) jegyez forgatókönyvíróként és – többek között – Ridley Scott és Tom Hardy producerként.

Karácsonyi meglepi

A Hulu-ra érkezett idén Kristen Stewart új filmje, amiben a színésznő által alakított karakter arra készül, hogy egy családi karácsonyon kéri meg barátnője kezét, de kiderül, hogy a párja még nem coming outolt.

Karácsonyi krónikák 2.

2018-ban mutatták be a Kurt Russell főszereplésével készült Karácsonyi krónikák című filmet, aminek idén érkezett meg a második része, amit a Reszkessetek betörők!-et és a Harry Potter 1. és 2. részét is jegyző Chris Columbus rendezett.

Fatman

Nem egy szokványos karácsonyi film, amiben Mel Gibson alakítja a Mikulást, míg Walton Goggins a bérgyilkost, akit egy elégedetlen kisfiú bérel fel az öreg ajándékhozó megölésére.

Karácsonyi cserebere 2.

Vanessa Hudgens romantikus vígjátéka is nagyon népszerű volt 2018-ban, ezért a Netflix elkészítette a folytatását, ami ugyancsak idén debütált.

The LEGO Star Wars Holiday Special

A Disney egy 40 perces ünnepi kiadást készített a LEGO Star Warsból, aminek története a Skywalker kora után játszódik, és teljesen felborítja a tér-idő kontinuumot.

Karácsonyi hadgyakorlat

Egy valós eseményeken alapuló romantikus vígjáték, ami megmutatja, hogy pálmafákkal, homokos tengerparton is hangulatos lehet a karácsony.

Alkalmi randevú

Már október végén bemutatták ezt a filmet, amiben egy fiatal nő és egy férfi egyezséget kötnek, hogy minden ünnepet együtt töltenek, és eljátsszák, hogy egy párt alkotnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás