promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Friderikusz Sándor hozta össze újra Alain Delont és Jean-Paul Belmondót, megható videón a legendás páros

Friderikusz Sándor hozta össze újra Alain Delont és Jean-Paul Belmondót, megható videón a legendás páros

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Állva tapsolta őket a magyar közönség, páratlan dolog volt, hogy 27 éve Magyarországra látogattak.

A Friderikusz Show-t az ország valaha volt egyik legnépszerűbb műsoraként tartjuk számon a mai napig, hiszen milliókat ültetett a képernyők elé, és aligha lehet leszorítani a trónról, hiszen ma már egészen mások a tévézési szokások, lehetőségek.

Akkoriban viszont még, amikor ezt az adást felvették, éppen csak a szárnyait bontogatták a hazai kereskedelmi televíziók, Friderikusz Sándor műsora azonban már évek óta hatalmas rajongótáborral rendelkezett. Nem véletlenül volt közkedvelt a show, hiszen olyan sztárokat vonultattak fel benne, akiket Magyarországon korábban csak a mozivásznon láthattunk.

Megfordult többek között Bud Spencer, Jean-Claude Van Damme, Robin Williams, valamint Larry Hagman is a híres bőrfotelekben, és természetesen az is óriási durranás volt, amikor Alain Delon és Jean-Paul Belmondo sétált be a stúdióba.

A két francia színészlegenda széles mosollyal, állva tapsoló közönség előtt idézte fel közös emlékeiket, melyekből volt bőven, hiszen több filmben is szerepeltek együtt. Friderikusz felidézte Delon korábbi magyarországi látogatását is, amikor egy pulikutyát kapott a showmantől, ami végül a színész lányához került.

Arról is szó esett, hogy Delon és Belmondo kapcsolata valóban feszültségekkel teli volt-e, ám kiderült, hogy ez csupán egy félreértésen alapul és békében megfértek egymás mellett, karrierjük során sosem ártottak a másiknak, sőt, közösen erősítették pályafutásukat. Delon azt is elmondta, hogy Belmondo filmjei sokkal populárisabbak voltak, kollégája pedig inkább színpadi színész, míg ő magát leginkább filmszínészként aposztrofálta.

Sajnos immár egyikőjük sincs közöttünk, Belmondo 2021-ben hunyt el, akkor Alain Delon összetörve nyilatkozott, barátjának nevezve színésztársát. Hatvan éven keresztül ismerték egymást, a francia mozi ikonjának tartotta őt, mint akkor mondta, borzasztóan fájt számára az elvesztése.