promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fájdalmas vallomás, Friderikusz Sándor ezért mondott nemet a szerelemre, erős véleménye van a legendás showmannek

Fájdalmas vallomás, Friderikusz Sándor ezért mondott nemet a szerelemre, erős véleménye van a legendás showmannek

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Annyian és annyiszor találgatták már, hogy miért nem állapodott meg, hogy választ adott a kíváncsiskodóknak.

Friderikusz Sándor megkerülhetetlen alakja a magyar médiának, a rendszerváltás utáni televíziózás legnézettebb műsora, a saját nevével fémjelzett show adásai elé milliók ültek le, Friderikusz pedig Magyarországon addig korábban még csak filmeken látott sztárokat láthatott vendégül.

A hangos sikerek azonban a kereskedelmi televíziózás robbanásszerű hazai térnyerésével valamelyest elhalványultak, Friderikusz azonban mindig képes volt a megújulásra, amit jól jelez az is, hogy a YouTube-on indított podcast műsorával rengeteg embert szólít meg és ma már félmilliónál is több feliratkozója van.

A szakmai tudása évtizedes tapasztalatokon alapul, a magánélet azonban egy teljesen más téma. Sokan firtatták, hogy miért nem állapodott meg a 66 éves Friderikusz, aki féltve óvja privát szféráját, ám

„Tudom, hogy az emberek többsége azt hiszi, csak a páros élet az élet. (…) Rengeteg ember tartalmatlan párkapcsolatban él, csak úgy, egymás mellett egyedül, miközben már rég nem érdeklődik a másik iránt, pusztán a megszokás uralja az együttlétüket, de legyen mellette a párja, Isten tudja, miért. (…) Idősebb barátaim persze gyakran figyelmeztetnek rá, hogy vigyázzak, öregkoromra ne maradjak egyedül”

– fogalmazott Friderikusz Sándor.

Hozzátette azt is, hogyha majd egyszer belenyilall az érzés, hogy már semmi nem hiányzik számára, csak egy társ, akkor keres maga mellé valakit, ám korábban úgy vélekedett, hogy így is teljesen harmonikus és kerek az élete:

„Ugyan nem vagyok hajlamos a boldogságra, de csak azért, mert szerintem a boldogság születési rendellenesség”

– tette hozzá Friderikusz, aki könyvében is írt arról, miért gondolja ezt, és miért nem tartozik a legfontosabb céljai közé az, hogy párkapcsolatban élje az életét.