promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elváltunk a férjemmel, azt mondta egy fillérje sincs: majd egy nap besétált egy nő a munkahelyemre és kiderült a legnagyobb hazugság a világon

Elváltunk a férjemmel, azt mondta egy fillérje sincs: majd egy nap besétált egy nő a munkahelyemre és kiderült a legnagyobb hazugság a világon

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Amikor bediktálta a párja nevét, akkor kiesett a toll a kezemből, azonnal az ügyvédemet tárcsáztam.

Matilda és férje házassága hosszú idő után zátonyra futott. A pár a válás mellett döntött, ami finoman szólva sem volt barátságos. Most az ő történetét olvashatjátok:

Ha adhatok egy tanácsot, kedves olvasó, akkor az az, hogy SOHA NE MENJ FÉRJHEZ. Tündérmese, leányálom, hiú ábránd, hogy vannak rendes férfiak. Én és a férjem 12 hosszú évet töltöttünk együtt és mi volt ezért a hála? Semmi. A kapcsolatunk elkezdett kihűlni és ahelyett, hogy dolgoztunk volna azon, hogy rendbe tegyük, ő bedobta a törölközőt. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a cége csődbe ment, akkora volt a feszültség, hogy már nem bírtuk egymást elviselni. Én szerettem volna a közös javak felét ő pedig a képembe vágta, hogy elszegényedett. Így végül alig pár milliót kaptam a közös otthonunk után, gyakorlatilag kisemmizett.

Mivel egyedül maradtam, így a munkahelyemet is otthagytam, muszáj volt egy másik, jobban fizető munkahelyet találnom. A korábbi irodai adminisztrációt egy utazási irodára cseréltem, aminek volt jó és rossz oldala is: jóval több volt a fizetés, viszont egy rakás sznob idiótával kellett beszélnem, akik órákig tudtak fecsegni a Maldív-szigeteki álomnyaralásukról.

Egyik nap pontosan egy ilyen gazdag, fiatal nő sétált be és lefoglalt egy utat Hawaii-ra. Megtudtam mindent az életéről: milyen kutyája van, hol volt wellnessezni, ezt az utat kapja születésnapjára. Mivel van némi jutalék is a munkámba, így muszáj jópofiznom, hátha még néhány plusz szolgáltatást rájuk tudok sózni, ez most sikerült is, a három hetes nyaralást négyre bővítette.

Már a papírmunkánál tartottunk, mikor be kellett diktálnia az utasok adatait, elmondta a nevét, majd a párjáé következett és akkor... kiesett a toll a kezemből. A volt férjem nevét mondta, aki elvileg nélkülözik és kenyérre is alig telik neki. A lánynak feltűnt, hogy elakadt az ügymenet és kérdezősködött, hogy mi a baj. Én megpróbáltam minden lélekjelenlétem összeszedni és végigvinni az üzletet, hogy legalább ettől a pénztől ne essek el.

Ahogy távozott a hölgyike, azonnal hívtam az ügyvédemet és az igazi hidegzuhany ekkor érkezett: ha nem tudjuk bizonyítani, hogy a válás előtt is megvolt neki ez a pénz, nem tudok mit tenni.

Ez pedig akár évekbe és jó sok pénzbe kerül. Hamarabb hazamentem aznap és vigasztalhatatlanul sírtam. 12 év és ezt érdemlem? Az új maca meg megy Hawaii-ra. Még a Balatonra sem akart soha elutazni. Az élet annyira igazságtalan. Akartam neki küldeni egy email-t, amiben elhordom mindennek, de rájöttem, hogy ettől csak nevetséges és szánalmas lennék. De annyi düh van most bennem, hogy félek, hogy felrobbanok. Nem tudom leszek-e még valaha boldog.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.