promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem vettem észre a zárórát és bent maradtam a strandon: az úszómester kiparancsolt a medencéből, ekkor már nem csak a nap miatt éreztem forróságot

Nem vettem észre a zárórát és bent maradtam a strandon: az úszómester kiparancsolt a medencéből, ekkor már nem csak a nap miatt éreztem forróságot

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Ellentmondást nem tűrő hangon szólt rám, én pedig tettem amit kért.

Ibolya egy jól megérdemelt kemény hét után ellátogatott az egyik nagyon kedvelt, haza strandra. Ám a napok óta tartó hajtás miatt úgy kifáradt, hogy fel sem tűnt neki a záróra. A bonyodalmak ezután kezdődtek, most az ő történetét olvashatjátok:

Alapvetően nem merném elmesélni a történetemet, de azért láttam, hogy akad itt az olvasók között egy-két olyan hölgy, akinek szintén hozott nem várt élményeket a nyaralás, így el merem mesélni én is, hogy velem mi történt. Az az igazság, hogy elég nehéz héten vagyok túl és alig vártam a hétvégét, amikor végre a jól megérdemelt pihenésé volt a főszerep. El is mentem strandolni, egyedül. Már zsongott a fejem az emberektől, így valóban csak olyan dolgokkal akartam foglalkoztatni, ami engem szórakoztat. Szaunáztam, elmentem masszázsra,úsztam, pihentem a parton a napsütésben. Egyszer aztán amikor éppen a medencében ejtőztem, egy nagyon határozott férfihang szólalt meg:

Kisasszony, azonnal jöjjön ki a medencéből, bezártunk.

Összerezzentem a hang hallatán, megkerestem a forrását és hát... mit ne mondjak, egy nagyon szép, kidolgozott testű férfi nézett rám a partról, az pedig, hogy mennyire szigorú volt a tekintete, még vonzóbbá tette.

Kimentem a medencéből és amikor megálltam előtte, láttam, hogy ő is végig mért és elgondolkozott. Az úszómesterrel összetalálkozott a tekintetünk és szinte azonnal megvolt a kémia. Beszélgetni kezdtünk, a kezdeti magabiztossága cseppet sem tört meg. Amolyan megjátszottan dorgáló hangon leszidott, amiért nem figyeltem és ezzel most kellemetlenséget okoztam neki, én pedig látszólag szántam-bántam bűnömet és megkérdeztem hogyan engesztelhetném ki.

Nem is tudom, felelte. Beszéljük meg az öltözőkabinomban. Zárható.

Igazából nem tudom miért mondtam igent. Annyira kevésszer csinálok valami váratlant, valami meglepőt, hogy egy ilyen szuper kényeztet nap után arra gondoltam, hogy miért tagadnám meg magamtól ezt, ha vágyok rá? Követtem a kabinjába és megtörtént a nagy békülés. Fantasztikus élmény volt. Elkérte a telefonszámom, én pedig megadtam neki, de nem túl nagy reményekkel várom a hívást, nem tűnt annak a tipikus lehorgonyzós, hűséges pasinak. Akárhogy is lesz, ez a délután már egy örök, kedves emlékem marad és nem is feltétlen a történtek miatt, hanem mert bátor voltam és nem foglalkozva azzal ki mit gondolna rólam, megadtam magamnak, amire vágytam.

Hát ez volt az én nyári kalandomnak a története, szóval hajrá lányok, merjetek engedni a csábításnak és hajrá fiúk, ti pedig merjetek csábítani.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.