promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hármat kopogtak a hotelszobám ajtaján, amikor leesett ki az akkor földbegyökerezett a lábam, de végül kinyitottam az ajtót

Hármat kopogtak a hotelszobám ajtaján, amikor leesett ki az akkor földbegyökerezett a lábam, de végül kinyitottam az ajtót

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

A rejtélyes látogató bizony nem akart ajtón kívül maradni.

Lilla a jól megérdemelt nyaralását töltötte egy zalakarosi hotelben. Nem számított semmilyen kalandra, csak nyári élményeket akart gyűjteni, de az élet végül másképpen döntött. Most az ő történetét olvashatjátok:

Ugyanolyan nyári kiruccanásnak ígérkezett ez is, mint amilyenre minden évben elmegyek a szüleimmel. Mivel egy ideje nincs párkapcsolatom, így én egy saját szobát szoktam foglalni, ők pedig közösen mennek egybe, így járunk már egy ideje nyaralni. Ilyenkor az abszolút pihenésé a főszerep. Welness, kikapcsolódás,, evés, ivás, esetleg egy-két koncert, szerencsére a legtöbb dologban azonos az ízlésünk, így nem szokott ebből súrlódás lenni. Már az első reggelinél feltűnt az étteremben valami... az egyik pincérfiú akárhányszor ránéztem, feltartotta három ujját és kajánul mosolygott.

Az elején zavarba jöttem, meg nem akartam, hogy a szüleim észre vegyék, bár már felnőtt nő vagyok, mégsem előttük akarok flörtölni. A következő alkalommal a medencéknél láttam: mosoly, hármas, kacsintás. Egyre jobban zavarba jöttem, de nem mertem megkérdezni, hogy ezt mégis miért csinálta, szóval egy idő után tüntetően nem néztem rá és azt hittem ezzel el is van felejtve a dolog. Egyik éjszaka aztán, későn, 11 után, amikor a szüleim már tudom, hogy alszanak, kopogást hallottam a hotelszobám ajtaján.

Kopp, kopp, kopp. - háromszor.

Először nem tudtam mire vélni, aztán hirtelen földbegyökerezett a lábam. Három. Magamban hitetlenkedtem, hogy valóban ott van, vagy csak esetleg édesanyám kelt-e fel valamiért, de végül nagy levegőt vettem és kinyitottam az ajtót.

A fiú állt ott, akivel "szemeztünk". Kérdezni akartam, hogy mit szeretne, de belül éreztem és reménykedtem is benne, hogy ugyanazt, amit én. Megcsókolt, felkapott a kezébe és bevitt a szobába. Az ágyra dobott és bizony olyan elmondhatatlan dolgokat csináltunk, amiket a szüleim biztosan nem feltételeznének a kicsi lányukról. Fantasztikus éjszaka volt, vad, szenvedélyes, majd amilyen hirtelen kezdődött, úgy véget is ért. Egész nap be voltam zsongva, szétszórt voltam, a szüleim nem is értették mi történik, amikor pedig valahol összefutottunk és összenéztünk kiment a vér a lábamból.

Tűkön ülve vártam az estét, 11 is elmúlt mikor már épp lenyugtattam volna magam, hogy milyen ostoba liba vagyok, amikor megint kopogtak, háromszor. Az előző este megismétlődött, újra és újra. Most pedig itt vagyunk az utolsó napokban és nem tudom eldönteni, hogy ajánljak neki folytatást? Ismerkedjünk rendesen? Adjak telefonszámot? Félek, hogy ő nem fog lépni, nekem viszont nagyon tetszik és el tudok vele képzelni akár kapcsolatot is. De nem akarom magam lejáratni, félek, hogy könnyűvérűnek gondolna. Nem tudom mit tegyek, csak azt tudom, hogy akarom őt, de nem veszélyes ez ennyire rövid idő után, ilyen kevés ismeretség mellett? Megőrültem volna?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.