promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A barátnőmet a Spotify lejátszási listája buktatta le: felcsendült egy szám és azonnal tudtam hogy ki kell őt dobnom

A barátnőmet a Spotify lejátszási listája buktatta le: felcsendült egy szám és azonnal tudtam hogy ki kell őt dobnom

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Minden nyomot eltüntetett, erre az egyre nem gondolt.

Samu és barátnője mintaszerű kapcsolatban éltek, de felütötte a fejét a kétely. Bár Semmi nem utalt megcsalásra, a rossz megérzés folyamatosan dolgozott, míg végül beigazolódott a legrosszabb:

Kedves férfitársaim, vagy nőtársaim, akiket hasonlóan hátba szúrt a párotok, hozzátok szólok. Most még nagyon fáj és még jó ideig fog is, de nem lehetetlen továbblépni a legnagyobb árulás után sem. A megcsalásra szerintem soha, semmilyen körülmények között nincs mentség, nem mentesít az sem, ha a kapcsolat épp nem jó, vagy valamilyen probléma merült fel. A lebukás pedig mind a két fél számára kellemetlen, így volt ez nálam és a barátnőmnél is. Na de kezdjük az elején: szerintem remekül megvoltunk, lehet, hogy ő másképp érezte, ezt nem tudhatom. Ami biztos, hogy egyik nap egy furcsa érzés kerített hatalmába: nem tudnám megmagyarázni honnan jött.

A legjobb barátomnak panaszoltam el a dolgot, hogy azt érzem, valamit sumákol a csajom, de ő megvigasztalt és azt mondta egyszerűen rémeket látok, csak élvezzem azt ami most van, nem lángolhat mindig 100 százalékon egy kapcsolat. El is fogadtam ezt a magyarázatot, látszólag. De bennem belül munkálkodott valami. Elég jó az intuitíciós képességem, többször lepődtem már meg magamon, mikor látszólag a semmiből kitaláltam valamit. És azt éreztem, hogy itt valami gebasz van. Elkezdtem kutakodni, megnéztem a telefonját, az emailjeit, a híváslistát, a messenger beszélgetéseit, semmi, sehol.

Már kezdtem kételkedni magamba és megint felhívtam a haveromat, hogy dumáljuk át még egyszer a történteket. Beszálltam a kocsijába és amikor elindult egy rá nem igazán jellemző szám szólalt meg a Spotify lejátszási listáján. Még ki is röhögtem, hogy ki hallgat ilyen nyálas vackokat, amikor a képembe vágta, hogy alakul valami egy csajjal és ez a kedvenc dala, szóval ha hallgatja rá emlékezteti. 

Örültem neki, hogy valami kinéz neki is, hihetetlenül finnyás ha lányokról van szó, de nem akart róla beszélni mert még friss a dolog. Dumáltunk sörözgettünk, hazamentem és kezdtem is elfelejteni a dolgot. Másnap a barátnőm vitt el kocsival a házi orvoshoz és mikor beindult az autó, megszólalt ugyanaz a szám, ami tegnap a haverom kocsijába. Ránéztem és mintha értette volna a kérdést azt felelte, hogy ez az új kedvenc száma, de elváltja. És akkor ott összeállt a kép: ezek ketten összefeküdtek a hátam mögött.

Mondtam neki, hogy állítsa le az autót és szembesítettem. Próbálta tagadni, engem hülyének beállítani, hogy rémeket látok, de végül megtört és bevallotta, hogy már másba szerelmes. Sajnálja, hogy megbántott, azt meg még jobban, hogy a barátomba, nem így tervezték, az érzéseknek nem lehet parancsolni, blablabla, szokásos baromságok. Kiszálltam a kocsiból, mert féltem, hogyha még egy percig ottmaradok, akkor nem fogok tudni úriemberként viselkedni. Még nem éltünk együtt, így a költözéssel nem kellett bajlódni. A haveromnak küldtem egy két szóból álló egyértelmű üzenetet, amire nem érkezett válasz. Na de a lényeg: rá pár hétre találkoztam egy lánnyal egy bárban, akivel azóta álomszerű az egész. Nagyon boldog vagyok vele és azt érzem, hogy türelmesen, szépen, de biztosan gyógyítja be a szívemen lévő sebet. Szóval, senki ne adja fel. A két gerinctelen senkiházi egyébként azóta már össze is költözött és a jelek szerint nagyon boldogok. Hát... ha nekik ilyen áron is megérte, akkor hajrá. Rólam soha többet nem fognak hallani.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.