promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A férjem életében egyszer elmosogatott, ez buktatta le: ahogy benéztem a konyhaszekrénybe, tudtam hogy megcsal

A férjem életében egyszer elmosogatott, ez buktatta le: ahogy benéztem a konyhaszekrénybe, tudtam hogy megcsal

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Évekig könyörögtem azért, hogy mossa el a koszos edényt, egyszer megtette: el is váltunk.

Ágit egyik nap meglepte a férje azzal, hogy kitakarított. A meghatottság helyét azonban nagyon hamar átvette valami más. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves nők, akiknek lusta férje van, aki semmit nem akar otthon csinálni: lehet ez az édes tudatlanságotok záloga. Rengeteget veszekedtünk a férjemmel azon, hogy mennyire nem látja, ha dolog van itthon. Becsületes, jó ember, aki rendesen dolgozik, ad haza pénzt, de én sem itthon ülök, nekem is van állásom és szintén hozzájárulok a költségekhez. Így nem tartottam fairnek azt, amit sokszor a fejemhez vágott, hogy az otthon melege (értsétek jól: rend) az a nő dolga. Ezen kívül nem sok vitánk volt, de ez majdnem hétről hétre visszatérő volt. Néha csináltam olyan kísérletet, hogy direkt nem mosogattam el, megnéztem mikor jut eszébe, hát megpenészedtek a tányérok.

Az utóbbi időben már tényleg eléggé elmérgesedett ezen közöttünk a viszony,  ugyanis bejött egy nagyobb projekt, neki pedig épp az ellenkezője, több szabadideje lett és még mindig rám maradt a lakás összerendezése. Egyik nap aztán óriási vita volt. Tényleg nagyon nagy, aznap éjszaka otthon sem aludtam. Utólag aztán belegondoltam, hogy mindketten vágtunk nem túl szép dolgokat egymás fejéhez, de tulajdonképpen nagyon szeretjük egymást, így munka után sietve, de aggodalommal tele léptem be a házba. A szavam is elállt: ki volt takarítva és el volt mosogatva.

Azonnal a férjem nyakába ugrottam és el sem akartam hinni amit látok. Ahogy sétáltam körbe a konyhába, amit életembe először nem én raktam rendbe, valami nagyon furcsa dolgot vettem észre. A konyhaszekrénynek azon a részén, ahol az edényeket csöpögtetjük le, állt két pezsgőspohár. Na most, tudtommal a férjem egyedül volt itthon és nem iszik. Betudtam annak, hogy esetleg a vita után ivott pár pohárkával és feledékenységében elő kellett vennie egy másik poharat is, de ez a furcsaság nem hagyott nyugodni, így még a nap folyamán szóba hoztam a dolgot, de nem is mertem a lebukás és a megcsalás szavakat egyáltalán magamban sem kimondani.

Szépen lassan próbáltam odaterelni a témát és csak óvatos kérdéseket tettem fel: mit csinált tegnap este? Ivott-e alkoholt? Volt-e vendége? Mindre nemmel felelt, így megpróbáltam konkretizálni a dolgot és a mosogatásra terelni a szót. Ő továbbra is tagadott, viszont észrevettem a sztorijában hézagokat, így arra jutottam, hogy szembesítem és megmutattam a két poharat a szárítón. Kérdően nézett rám, kereste a szavakat, végül megtört. Elmondta, hogy felhívta egy kolléganőjét, akivel iszogattak és igen, több is történt. Lefeküdtek egymással. Teljesen megdöbbentem. És ekkor hirtelen a több év feszültsége rám szakadt és vettem egy hatalmas levegőt. Igenis, nagy probléma, hogy egyedül felelek a háztartásért és az első nagyobb vitánál egyből más nőhöz rohan. Tudtam mit kell tennem: még aznap kidobtam. Egymás után dobáltam ki a cuccait a folyosóra és közben csak kiabáltam vele, hogy úgyis is szereti, egymásra hányni. Ő zokogott, próbált megállítani, de érezte, hogy vége. Azóta már az ügyvédnél vannak a válási papírjaink. Néha posztol képet az új barátnőjével, remekül megtalálták egymást: rumlis pár, akiket nem zavar, ha időnként új étkészletet kell vásárolni, mert hetek óta nem volt elmosogatva.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.