promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felnyitottam a pasim ágyneműtartóját és felsikoltottam: mikor berohant a szobába szemlesütve magyarázkodott, de már késő volt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg akartam lepni azzal, hogy beágyazok, helyette ő lepett meg a beteg hobbijával.

Mira néhány alkalommal randizott egy fiúval, amikor elérkezettnek látta az időt, hogy nála töltse az éjszakát. Nem gondolta, hogy ez az éjszaka, pontosabban a másnap reggel megpecsételi majd a kapcsolatukat:

Hellóka. Hát nem is tudom, hogy kezdjem. Nem írhatom le azt hiszem az alkalmazás konkrét nevét, vagy nem tudom, de ez a jobbra-balra húzogatós történet, szerintem ismeri mindenki. Szóval ott egy ilyen elég jóféle srácot jobbrahúztam, nem is gondoltam, hogy ennek lesz folytatása, de aztán ding ding ding, neki is tetszettem. Elkezdtünk chatelni, ott is okés volt minden, randiztunk, csókolóztunk, totál odavoltam. Volt még pár randi, nem is nyomult túlzottan, egy idő után meg én voltam úgy vele, hogy lépjünk tovább és célozgattam rá, hogy meghívhatna magához. Ez meg is történt: Netflix&Chill, kis bor, kis duma, aztán megtörtént aminek meg kellett.

Másnap reggel a randipartneremmel egymás karjában ébredtünk, ő pedig kiment reggelit csinálni. Azt éreztem, hogy ez egy nagyon ígéretes dolog és egyből bekapcsolt bennem a háziasszony. Gondoltam, hogy amíg ő főz kint, addig én megvetem az ágyat. Az ágyneműtartót felnyitva azonban egy pillanatra ledermedtem, aztán egy sikoly jött csak ki hang gyanánt. A srác rögtön berohant és paprikavörös fejjel eltátotta a száját. Azonnal rám nézett és láttam, hogy mondana valamit, de nem találta a szavakat.

Az ágyneműtartóban egy férfi és egy női gumibaba volt. Nos... olyan gumibaba. A kínos meglepetés annyira váratlanul ért, hogy felszedtem a cuccomat és elmentem. Ő se marasztalt, mindketten éreztük, hogy ennek nem kellett volna megtörténnie, legalábbis nem az ismerkedésnek ebben a szakaszában. De miért volt mindkét nemből? Ez egy rakás gondolatot indított el bennem és elkezdtem elemezni a beszélgetéseinket. Lehet két kapu is érdekli? Lehet, hogy... férfias vagyok? Elképesztő agyalásba kerültem és nem volt kellemes érzés. Lehet mások nevetnének rajta, de nekem nagyon tetszett a pasi.

Ám a legmeglepőbb ezután pár nappal történt. Kaptam egy videót a sráctól, akinél az éjszakát töltöttem, ahogy kiszúrja mindkét babát és nagyon cinkesen próbálkozik, hogy már csak én vagyok neki. Na a kínos itt lett ijesztő és letiltottam. A hideg kiráz a dologtól, szóval részemről a netes társkeresés off és csak a való életben randizok ezenúl. Előnye is van: viccesen rá szoktam kérdezni, hogy na és mi van az ágyneműtartódban? Ha hiszitek ha nem, volt már olyan pasi, aki ezen a kérdésen bukott el...

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás