promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A lányom táskájában furcsa tárgyakat találtam, megkérdeztem a templomban mi lehet az: rettenetes titok derült ki az egyetlen gyermekemről

A lányom táskájában furcsa tárgyakat találtam, megkérdeztem a templomban mi lehet az: rettenetes titok derült ki az egyetlen gyermekemről

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Nem tudom kihez fordulhatnék, ezt az óriási szégyent senkinek sem mondhatom el.

Gizella egy papírzsebkendőt szeretett volna kivenni lánya táskájából, amikor valami furcsa dolgot talált annak a táskájában, ez pedig egy családi láncreakciót indított el. Most az ő történetét olvashatjátok:

Üdvözlöm a drága olvasókat, meg az újságíró munkatársakat, Gizi vagyok és nagyon kétségbeejtő dolog történt velem. A lányomat mi katolikus szellemben neveltük a férjemmel, nagyon komolyan vettük az ez irányú elveinket, de szomorúan vetem tudomásul, hogy már egészen fiatal korában sem érdekelte őt a hit, amikor pedig elköltözött tőlünk végleg kijelentette, hogy nem akar ezzel foglalkozni. Próbáltam jobb belátásra téríteni, de egy idő után még sokkal elutasítóbb lett és aztán bár belül nagyon fájt, nem hoztam fel többet a dolgot. A lelkészünkkel beszéltem, ő is sajnálatát fejezte ki, de azt mondta, hogy egy fiatal nőre nem tudom (és nem is szabad) ráerőltetni az akaratomat.

Ezzel engem nagyon megnyugtatott és azt gondoltam, majd ha eljön az ideje visszatalál. Most azonban egy nagyon aggasztó dolog történt: éppen nálam volt vendégségben a lányom nemrég. Nem szokásom turkálni a cuccaiban, de nekem teljesen természetes, hogy nincs titkolnivalóm, másnál sem jut eszembe, hogy valamit rejteget. Szükségem volt gyorsan egy papírzsebkendőre és a lányom táskája ott volt a közelben. Belenyúltam és egészen furcsa tárgyak akadtak a kezembe. Egy nyaklánc, egy könyv, egy füzet szerű napló, tele jegyzetekkel, egy üveg gyanús ital. Belelapoztam és teljesen elképedtem: mintha valami szekta lett volna. Böjtölésről írtak, meg titkos találkozókról. Azonnal készítettem pár fotót és szembesítettem a lányomat aki teljesen kiborult, azt mondta megsértettem a privát szféráját és elviharzott.

Én azonnal a templomba mentem és megmutattam a papnak a lefotózott dolgokat, aki megnyugtatott és ismét elmondta, hogy nem aggódna, jobban megnézve ez valami fogyókúrás csoportnak tűnik. De most nem sikerült meggyőznie. Elkezdtem keresgélni a neten, de nem találtam semmi gyanúsat. A lányom pár napig nem vette fel a telefont, ekkor már nagyon kétségbeestem és odamentem személyesen a lakásához. Ajtót nyitott és éppen ott volt pár ismerőse. Azonnal megkérdeztem, hogy a szektások-e, ekkor pedig vett egy nagy levegőt és behívott, hogy bemutasson. Elmondta, hogy van egy fogyicsoportjuk, motiválják és támogatják egymást, a nyakláncot pedig az 5 kiló fogyásért kapta, a találkozók pedig azért titkosak, mert többen nem akarták a környezetük tudtára adni, hogy egyedül képtelenek a súlycsökkentésre.

Rákérdeztem a furcsa italra, arra pedig azt mondta, hogy egy anyagcseregyorsító. Nagyon hülyén éreztem magam, de aztán kifele menet az egyik szobában lévő nőn észrevettem egy kígyótetoválást, amilyet csak az igazán gonosz emberek varratnak magukra. Ráadásul senki nem tűnt elhízottnak, nem lenne indokolt, amit a lányom mond. Teljesen megőrülök, de már a férjem és a lelkész sem akar erről hallani, azt mondják, hogy teljesen hihető amit a lányom mond. De én nem így érzem, mit tegyek? Teljesen elveszi az eszem az aggodalom, hogy valamibe belerángatják a lányomat.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.