promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A repülőn előttem utazó vonzó férfi hátraadott egy cetlit: egy kérdés állt rajta, amire perceim voltak válaszolni
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A torkomban dobogott a szívem, de a férfi nem kímélt, azonnal akarta amit eltervezett.

Irma egy kellemes családi kiruccanásra készült a családdal, ehhez pedig a repülőt választották. Ami azonban a járaton történt, az kicsit sem család barát. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves Promo olvasók, még most is beleremeg a lábam...Egyszerűen én nem is értem mi történt ott akkor velem. A magasság, a stressz, az öröm, a félelem mind kellett ahhoz, hogy végül ez az egész őrület betetézzen? Minden szokványosan haladt a reptéren, gyakran utazunk a családdal, szerencsére megtehetjük, bár nem túl drága úticélokat nézünk ki, így azért egyszerűbb. Sok környező országba elmentünk már, nézzük a repjegyek kínálatát, így találtunk egy nagyon kedvező áron megközelíthető országot.

Eljött az utazás napja, megcsináltunk mindent, amit a reptéren szokás, felszálltunk a járatra és ott várakoztunk. Már amikor a helyemhez értem, akkor felpattant előttem egy szimpatikus, szexi férfi, aki azonnal segített a csomagomat a helyére helyezni. Ezután visszaült a saját ülésére, de én valami olyan bizsergést éreztem, amit nem tudnék megmagyarázni. Elmondták a biztonsági utasításokat és felszálltunk. Ezalatt a pár perc alatt arra gondoltam, hogy bár az én párom lenne a sármos idegen, jobb lenne vele nézni a felszállást.

Mikor már nagyjából negyed órája repültünk, akkor egyszercsak a két ülés között megláttam egy kezet, ami egy cetlit adott hátra. Ez állt rajta:

Kijössz velem a mosdóba? Életed legjobb élménye lesz : ) Ha igen, akkor ott várlak nyolc perc múlva.

 Teljesen lesokkolt az egész. A férfi hátra sem nézett, de nem is igazán éreztem úgy, hogy bármit meg kellene beszélni. Az igazi meglepetés az volt, amikor hét és fél perc múlva elindult. Hogy számoltam-e? Nem így fogalmaznék, inkább érdekelt, hogy beváltja-e az ígéretét. Amikor megláttam, hogy a megbeszélt időben a mosdó felé tart, én teljesen lesokkoltam. A családom is ott volt a gépen, én viszont egyre jobban kacérkodtam a gondolattal, az idegennel, az élvezetekkel.

Végül felálltam az ülésemből és a repülő mosdója felé vettem, az irányt. Mindketten ott voltunk a megbeszélt helyen, a megbeszélt időben és hogyan is fogalmazzak... azt hiszem nem bántuk meg.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás