promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A párom bekapcsolta a biztonsági kamerát, amikor átjött egy barátnőm: csak két percet hallgatott meg de azonnal kidobott
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az sem zavarta, hogy az utcára kerülök, a kamera mindent bizonyított.

Georgina egy csajos estét tervezett a barátnőjével, ahol be akarta vallani neki egy botlását. Ám nem tudta, hogy még valaki hallgatja a beszélgetést. Most az ő történetét olvashatjátok:

Egy egészen elképesztő és kellemetlen történetet szeretnék megosztani veletek, ami miatt az egész életem kis túlzás nélkül tönkrement. Egyik nap áthívtam a legjobb barátnőmet beszélgetni. Az az igazság, hogy kapcsolatban vagyok, ami tulajdonképpen egészen jól működik. Azonban az utóbbi időben rávetült egy árnyék a kapcsolatunkra. Megtetszett az egyik munkatársam. És... nem csak megtetszett, tovább is léptünk és történt közöttünk ez az. Tudtam, hogy a barátnőm nem ítélne el, sok mindent átéltünk már együtt, így alig vártam, hogy átérjen és beszéljünk.

Meg is érkezett, nyitottunk egy üveg bort, majd még egyet és nagyon vidáman, szabadon beszélgettünk, nem gondolva semmire és senkire. A párom éppen házon kívül volt, így azt gondoltam, hogy biztonságos a terep a mesélésre és bele is kezdtem abba, ami miatt valójában áthívtam. Nagyon részletesen elmeséltem neki a történteket, mindent, amit éreztem és mindent amit csináltunk.

Nem csalódtam a barátnőmben, támogatott és azt mondta, hogy cselekedjek a szívem szerint. Az este hátralévő része is szuperül telt, másnap pedig hazaért a barátom.

A kedvenc főztjével vártam, de valamiért volt egy rossz előérzetem. Előző este nagyon furcsán reagált az üzeneteimre és nem tudtam kiszedni belőle, hogy mi a problémája.

Másnap azonban megtudtam: az otthonunkba távolról vezérelhető biztonsági kamera volt felszerelve. Ő meg akart tréfálni minket azzal, hogy készít rólunk egy videófelvételt, ám az este legrosszabb pontján bekapcsolta a kamerát és kiderült, hogy mindent hallott. Vagyis a lényeget, mert két perc pont elég volt neki ahhoz, hogy leszűrje pontosan mi történt köztem és a munkatársam között.

Nem akartam semmi komolyan ezzel a férfival, így a lebukás nagyon szíven ütött, az pedig még inkább, ami utána történt.

A lebukás után a párom hallani sem akart rólam többet. Hajthatatlan volt, még aznap el kellett költöznöm. A legjobb barátnőm fogadott be, az akinél a technika ördöge megviccelt. Azóta is azon emésztem magam, hogyha van valamiféle főnök, akkor rám valamiért nagyon pikkelhet, hogy ez megtörtént. Annyi minden lett volna másképp azon a napon... elsőre nem is nálam akartunk találkozni, de végül így alakult. Azt, amit tettem a másik férfival nem bántam meg, de a beszélgetést nagyon is.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás