promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rajtakaptam a férjemet, ahogy egy undorító weboldalt nézeget: meglestem az előzményeit és sírógörcs kapott el a gép előtt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férjem egy jól szituált csendes férfi, hogyan gerjedhet ilyen szörnyűségre?

Olvasónk (Rozália) levelét változtatás nélkül közöljük:

Sziasztok kedves Promotions.hu olvasók! Gyakran olvasom itt a különböző történeteket, amiket a többi oldallátogató küld be - úgy gondoltam, a legutóbbi megélt rettenetesen kellemetlen élményt én is megosztanám itt.

Engedjétek meg, hogy egy pár szóban bemutatkozzam: 34 éves vagyok, a férjem tőlem 3 évvel idősebb, 7 éve vagyunk házasok, de igazából 10 éve együtt vagyunk. Én még az egyetemi éveim alatt ismertem meg őt: sejthetitek, hogy miután már ennyi ideje együtt vagyunk, átéltünk már egyet-mást, de mindig megtaláljuk a módot arra, hogy folyamatosan támogassuk egymást: az idő nemcsak összekovácsolt minket, hanem megmutatta, mennyire fontos a türelem és az elkötelezettség. 

Gyerekünk születése (egy fiúnk van, 6 éves) is nagy öröm volt az életünkben, és egy nem túl hosszú időszakot leszámítva a nemi életünk is rendszeresnek volt mondható mindig, és kielégítőnek mindkét fél számára.

Éppen ezért volt döbbenetes az, amit egy óvatlan pillanatban fedeztem fel - és azóta sem tudom eldönteni, hogy jobb lett volna-e, ha vajon meg sem találom, vagy így-e a jobb, mert még mindig nem igazán sikerült ésszel feldolgoznom az élményt.

Többnyire mások által is csinosnak mondott, és fiatalabb koromban is annak tartott nő vagyok:talán a manapság "szexista"-nak nevezett nézetek nagyobb általánossága miatt is furcsállták már páran, hogy szemlátomást magasabb vagyok a férjemnél - nem nagyon sokkal, de azért látszik.

És hogy ennek miért van jelentősége? Én sem hittem azt, hogy nagyon kéne, de amit átéltem, azután kicsit más megvilágításba került. .

A házunk meglehetősen nagynak mondható - a férjemnek a garázsban van egy külön kis "férfi-barlang"-ja, hangszóróval, számítógéppel, még egy basszusgitár is van: egyik este is ott volt. Én nem szoktam őt ilyenkor zavarni, ám kaptam egy sürgős hívást, ami miatt kérdeznem kellett tőle valamit - és arra nyitottam be, hogy a képernyőjén (politikailag korrektül fogalmazva) alacsony termetű emberek műveltek igencsak felnőtt dolgokat egymással. Ő maga nem volt a szobában, de szinte megdermedtem a látványtól: a böngészési előzményei tele voltak hasonlóan perverz tartalommal bíró weboldalakkal.

A döbbenettől szóhoz se jutottam - és mint mondtam még azóta sem sikerült feldolgoznom az élményt, elzárkóztam előle, miután elmondtam neki mit találtam véletlenül. Őszintén szólva nem tudom, hogyan kellene kommunikálni erről, és a válást fontolgatom: egyelőre külön szobában alszok, mert azt se honnan álljak neki a megbeszélésnek: egyszerre groteszk, megalázó, rettenetesen furcsa és váratlan helyzet - ugyanakkor bizonyos fokig az eszemmel azt is megértem, hogy az ember talán nem minden esetben száz százalékig ura a vágyainak, és hát előfordulnak ilyen "ritkább" esetek is. Az örökkévalóságig nem mehet a hallgatás, de nem lesz egyszerű, az biztos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás