promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem egy egészen őrült dolgot kért tőlem az ágyban: teljesen megőrült, ha azt hiszi megteszem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem ilyennek ismertem meg, fogalmam sincs egyáltalán hogyan juthatott eszébe ennyire perverz dolog.

Ma Lujza (34) avatott minket bizalmába, akit párja egyik nap egy különös kéréssel sokkolt. Olvasóink segítségét kéri abban, hogy mit tegyen? Menjen bele a játékba akarata ellenére, vagy zárkózzon el a pajzán ajánlat elől? Ti hogyan döntenétek?

Sziasztok! Paprikavörös fejjel írom a levelet, annyira szégyellem azt, hogy a férjem megbolondult. Két éve vagyunk házasok, szerintem ilyenkor még nem lehet használni az unalmas házasság kifejezést, nem? Vagy mégis? Szerintem megfelelő a házaséletünk, mennyiségileg és minőségileg is, sosem élt panasszal ezzel kapcsolatban. Az egyik nap mégis elém állt és láthatóan valami fontosat akart mondani. Mint mondta, szeretné kicsit feldobni a dolgokat közöttünk és van valami, amire nagyon régóta vágyik. Nem zárkózom el minden elől, alapvetően nekem is volt már egy két pajzán kérésem irányába, így először nem is gondoltam semmi rosszra.

Nagy levegőt vett és belekezdett a mondandójába: talált az interneten egy maszkkészítő szakembert, aki kérésre bármilyen arcot el tud készíteni. És van neki egy nagy kedvenc énekesnője, Jennifer Lopez. Arra gondolt, hogy esetleg rendelne egy ilyet, én pedig felvehetném ezt a legközelebbi együttlétünkkor. Úgy álltam ott mint akit leforráztak.

Azt szeretnéd, hogy egy másik nő arca legyen rajtam miközben hancúrozunk? - kérdeztem valami síron túli hangon.

Igen. Jövő hónapban pedig te is választhatsz valakit, nem nagy ügy ez. Tudod, csak egy pikantéria. Ez nem megcsalás vagy ilyesmi. Csak szimplán tetszik J. Lo na. Ne reagáld túl. Azt hittem mi mindent meg tudunk beszélni.

Az utolsó mondata már határozottan érzelmi zsarolásként hatott, ami miatt még pluszban mérges lettem és azt mondtam adjon egy kis időt átgondolni. Ezzel ő lezártnak tekintette a témát, de egyik nap láttam a számítógépén, hogy megrendelte a maszkot.

Hihetetlenül megalázónak érzem az egészet, olyan mintha már két év után is másra vágyna. És persze, sok embernek van olyan híresség, akire időnként gondol, de ez mégiscsak túlzás. Ráadásul végül meg sem várta a válaszom, hanem végül ő döntött. Az pedig, hogy mennyibe került a maszk... maradjunk annyiba hogy egy két hetes nyaralás kijött volna az árából, ami szerintem jobbat tett volna a házasságunknak, szóval ez külön bosszant.

Higgyétek el, nem az a fajta ember vagyok, aki ország világ előtt kiteregeti a hálószobában elhangzottakat, de egyszerűen ezt most nem tudtam magamban tartani. Nem is azért, mert akkora titok lenne, egyszerűen a férjemmel szemben sem biztos, hogy fair az, amit most leírtam, de mindenképpen szükségem van más emberek véleményére is, mert teljesen tanácstalan vagyok, a barátnőimmel pedig nem akarok erről beszélni.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás