promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű birtokon él Rippel Feri, ide vágyhat haza a csapattársait ekéző Farm VIP játékos
Borítókép:  Youtube - otthonterkep63
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meseszerű otthona önmagában megérne egy saját sorozatot.

Ha a magyarság kulturális exporttermékeire gondolunk, könnyen eszünkbe juthatnak például az idei Nobel-díjasok, Krausz Ferenc és Karikó Katalin, de a cirkuszművészetet kevesen szokták emlegetni.

Kevésbé köztudott, de Magyarország igen jól áll artistákból: magyar cirkuszművészek állnak alkalmazásban a világban mindenhol cirkuszokban, nemzeti hagyományainkból kifolyólag a lovas artisták kiemelkedő színvonalúak, de akrobatákból is vannak világszínvonalú művészeink.

Ennek a rejtélyes világnak a képviselői a Rippel testvérek, vagyis Viktor és Ferenc. A két testvér annyi kitüntetés tulajdonosa és Guiness-rekord tartója, hogy szinte megszámolni sem tudjuk őket. Karrierjük szinte tipikus artista karriernek mondható: artista szülők gyermekei, artistaképző, világjárás - az elért sikerek azonban tehetségük és szorgalmuk miatt már nem igazán mondhatók tipikusnak.

A két rekorder artista most bepillantást engedett házukba, ami egyébként messze nem általános cirkuszművészeknél. Műfajból adódóan a cirkuszi artisták rengeteget utaznak, sokan nem is rendelkeznek állandó lakhellyel, hanem lakókocsiban lakóautóban laknak - a Rippel testvérek artista szülei a gyerekek születése előtt szintén egyfolytában utaztak, csak a második gyermek megszületése után döntöttek úgy, hogy a gyermeknevelésre szeretnének koncentrálni, akkor vették azt a házat, ahol most Viktor és Ferenc élnek.

A testvérek számára a ház nem csak a lakóhelyük, hanem a próbatermük is: állításuk zerint szinte minden produkciójukat a tágas kertben szokták kigyakorolni, ahol bőven rendelkezésre áll tér, van egy trambulin és egy szalag is, ami egy fáról lóg le, és azt is megtudhatjuk a videóból, hogy Viktor hobbija a kersztéskedés - a paradicsom már nagyon szépen növésnek indult. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás