promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kisnövésű férfi állva elégített ki a cirkuszi előadás után, körökkel leelőzte a „normál” méretű társait
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A családommal éppen egy vidéki kisvárosban voltunk rokonlátogatáson, ahol finoman szólva sincs sok szórakozási lehetőség. Éppen ezért, amikor egy vándorcirkusz érkezett a városba, akkor egy ilyen ingerszegény környezetben igazi felüdülésnek tűnt, mikor jegyet váltottam.

Nem volt bennem különösebb izgalom, amikor elindultam megnézni az előadást. A sátor már messziről rikított és fülsüketítő dallamot játszottak. Megvettem a jegyemet, majd bementem, amikor véletlen egy lökést éreztem a medencémnél. Azt hittem egy kisgyerek az, így reflexből ijedten guggoltam volna le, amikor megláttam a baleset másik résztvevőjét: egy kisnövésű férfi mosolygott rám teljes felnőtt valójában, minden gyerekesség nélkül.

„Elnézést kishölgy. Nem akartam megijeszteni, bár... az Ön ölénél szebbel aligha tudtam volna ütközni”

Majd egy kacsintás után továbbsietett. Furcsán férfias jelenségnek tűnt, de nem foglalkoztam vele különösebben, a nézőtér felé mentem, hogy elfoglaljam a helyem.

Azon kaptam magam, hogy amíg az előadást figyelem, szinte várom, hogy mikor kerül színpadra az alacsony "hódolóm". Nem kellett sokáig várnom, hogy meglássam. 7 fehér ló közepette érkezett a színpadra, szinte szétvetette a tesztoszteron. Mintha tudomást sem vett volna a méretéről, úgy zabolázta meg a paripákat, engem pedig szinte megigézett a magabiztossága.

Az előadás egy pontján rámnézett és a kezeivel háromszöget formálva az ujjai közé nyalt. Hirtelen nem tudtam, hogy csak káprázik a szemem, vagy ez tényleg megtörtént, de az utána felém küldött sármos kacsintás megggyőzött arról, hogy amit láttam, az valóságos volt.

Sosem gondoltam volna magamról, de elképesztően izgatott, hogy mit rejthet a bohóc ruhája alatt és kész voltam belemenni egy röpke kalandba.

Miután végetért a műsor, kicsit tébláboltam még a kijárat körül, hátha összefutunk és esetleg meginvitál valamire. Nem kellett sokáig várnom, hirtelen egy kezet éreztem a kezembe, majd magával húzott az apró lovagom.

„Voltál már egy cirkuszi bohóc öltözőjében? Amit első körben tudnod kell, az, hogy van jóféle konyakom”

Hirtelen már a szobájában is voltunk. Szinte testen kívüli élmény volt, mintha nem is én irányítottam volna a szavaimat és a mozdulataimat, lehetetlenül rövid idő alatt a kezemben volt a konyakos pohár, a törpe pedig mellettem ült, keze a combomon pihent.

Meglepően jó társaság volt. Sokat nevettünk és beszélgettünk, azt mondta, hogy sosem rémítette meg a helyzete, mindenből tud előnyt kovácsolni.

„Például remek humorom lett, illetve nemcsak a fricskáknál forog jól a nyelvem”

Ránéztem és mindketten éreztük, hogy itt a pillanat, ha akarunk egymástól valamit. Megcsókolt. Határozott volt, kisfiús ijedelemnek nyoma sem volt, de én butus ezt feleslegesen is vártam volna, hiszen egy 42 éves férfiról beszélünk.

A kezeit feljebb csúsztatta, ám mielőtt a bugyimhoz ért, határozottan felállított és a falnak döntött.

Elém állt, felhajtotta a szoknyámat és olyan közel lépett, hogy a szeméremdombomon éreztem a lehelletét.

„Látom már vártál kicsi lány”

Elhúzta a bugyimat, majd finoman belenyalt a lábaim közé. Szinte megremegtem, azonban a fenekembe markolva megtartott. Ismét egy nyelvcsapás következett, majd finoman rámlehelt és azt hittem ott menten elájulok.

Ezután ismét a nyelvét vetette be, majd megint szünet és ez így folytatódott, ameddig szinte könyörögtem a folytatásért. Valószínűleg arra várt, hogy jelezzem tetszik a műsor utáni műsor, mert ahogy közelebb húztam a fejét, akkor igazán bedobta magát. Egyre gyorsabban lefetyelt, míg végül nem bírtam tovább és hatalmasat élveztem.

Akkor még nyugtatóan párszor gyöngéden megérintett az ajkaival és végül egy finom csókkal zárta le a mutatványt.

A tangámat visszaengedte a helyére, majd ismét konyakkal kínált. Elfogadtam. Zavartam kérdeztem, hogy esetleg viszonozhatnám-e valahogy a kedvességét, de elegánsan intett: azt tette az imént, amit a legjobban szeret a szexben.

Kellemesen elfogyasztottunk még pár italt, majd bármilyen elérhetőség cseréje nélkül hazaindultam. Azóta is titokként őrzöm magamban annak az estének az emlékét, de mikor meglátom a hirdetésüket és hogy éppen hol lépnek fel, elfog a kísértés, hogy újra jegyet váltsak az előadásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás