promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A barátnőmmel közösen okoztunk örömet a barátomnak, most nincs hol laknom és gyakorlatilag éhezek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó nagy marhaságot csináltam, így utólag belátom, de merem remélni, hogy legalább tanultam belőle. Két éve voltunk együtt a párommal és én azt hittem minden téren kielégítem őt.

Sokat jártunk szórakozni, alapvetően egyikünk sem az az otthonülő típus és Kristóf a párom elég laza személyiség. Sok csajnak bejön, többször mondta, hogy szerencsés vagyok amiért mellettem lehorgonyzott, pedig lett volna választása. Tényleg szerencsésnek éreztem magam, csillogó szemekkel néztem rá két év után is. Az egyik este, amikor egy menő belvárosi klubban buliztunk és a születésnapját ünnepeltük, telefonált a barátnőm Csenge.

Csenge és én eléggé egymás ellentétei vagyunk, ami a külsőt illeti. Nekem rövid vörös hajam van, tetovált vagyok, sminkelek és szeretem az extravagáns ruhákat. Csenge szereti az elegánsabb darabokat, barna hajú és általában leheletnyi sminket visel. 

Szóval megcsörrent a telefonom és kérdezte, hogy merre vagyok, mert sz*rul sült el a randija és jó lenne a társaság. Mondtam, hogy Kristóffal a városban vagyunk, csatlakozzon nyugodtan. Mindig szerencsésnek gondoltam, hogy a legjobb barátnőm és a pasim jól kijönnek, sokszor csináltunk hármas programokat.

Mikor Kristóf meghallotta, hogy Csenge is csatlakozik, nagyon örült a dolognak és onnantól végig vigyorgott.

Sem mi, sem Csenge nem volt szomjas, mikor találkoztunk, nagy ölelések közepette felköszöntötte a barátomat, majd leültünk, hogy elmesélje mi történt a randin.

-Valami borzalmas volt. Külsőre helyes, minden oké, dumálunk, erre egyszer csak mondja nekem, hogy nála szabály az, hogy legalább három hónapig nincs szex. - Fakadt ki Csenge, majd egy gúlyos kacajjal adott hangsúlyt a mondandójának.

 A barátom is vele nevetett, majd azt mondta:

-Bolond ez a Pali? Első randin megcsinálnálak, bébi.

Majd mindketten tovább nevettek. Én egy pillanatra megrökönyödtem, de aztán úgy voltam vele, hogy de jófej srác, hogy vigasztalja szegény lányt. Tovább beszélgettünk mindenféléről, majd el kellett mennem mosdóba. Mire visszaértem ezek ketten összeborulva nevetgéltek és ahogy megláttak azt mondták:

-Valamit meg kéne beszélnünk Bius. Mondod te Kris?

-Persze. Szóval az van, hogy tudod, szülinap meg minden... Lenne valami, amire elég régóta vágyok. Szóval Csenge benne lenne. Mit szólnál cica, ha kicsit elmélyítenénk ezt a hármas barátságot?

Megdöbbenve bámultam rájuk és bár belül tudtam, hogy az a helyes reakció, ha nemet mondok, sajnos a számat mégis ezek a szavak hagyták el:

-Bébi, ha szeretnéd... 

Gyorsan összeszedtük a cuccainkat, hazafele vettünk még egy üveg rövidet, aztán taxival hazamentünk, gondolom azért, nehogy véletlen bármelyik résztvevő meggondolja magát. A lakásba beérve kicsit feszengtünk, én legalábbis nem tudtam, hogyan kellene egy ilyet elkezdeni. Kristóf mintha kitalálta volna a gondolataimat, hozzámlépett, a hajamba markolt, majd azt mondta:

-Tudod, hogy te vagy az első. Nagyon jófej dolog, amit teszel.

Mjad smárolni kezdtünk. Ebbe szállt be Csenge, akinek éreztem a kezeit a derekamon, csókolta a nyakam, és finoman lefejtette a ruhámat. Ott álltam kettőjük között, immár félmeztelenül. Ekkora helycsere következett, Csenge vette át az én helyemet és én próbáltam őt kicsit ügyetlenebbül kibontani a ruháiból, miközben ő a barátommal smárolt és ahogy onnan láttam, neki is segített szabaddá tenni bizonyos testrészeit. Gyorsan a kanapén kötöttünk ki, ahol Kristóf megkért minket, hogy egy páros hangversenyt bonyolítsunk le a furulyáján. Teljesen magával sodortak az események, szinte gépiesen tettem amit kért, majd ők ketten behatóbban is megismerték egymást.

Reggel mikor felkeltem az enyhe másnap és az előző esti történések miatt csak egy nyugalomra vágytam, de nemhogy aznap, hanem hetek óta nincs egy békés napom. Kristóf az asztalnál ült, kezében a kávéval, mikor rámnézett és mintha az elmúlt két év meg sem történt volna azt mondta:

-Bia. Nem megy ez nekünk. Egyszerűen sz*r vagy az ágyban. Mikor kértem azt a páros dolgot, szerettem volna megnézni a kettőtök teljesítményét egymás mellett és hát... na. Nem is ragoznám. Költözz el.. Lehetőleg még ma. Addig elugrok egy haveromhoz. A kulcsot majd hagyd a mosogató alatt.

 Majd kiment az ajtón. Az utóbbi időben én a tanulásra koncentráltam, nem volt munkám és nála éltünk mindketten. Nem akartam megvárni, ameddig hazaér és esetleg tényleg kidob, szóval összeszedtem a cuccaim és elindultam a semmibe. Azóta munkát keresek és egy pótágyon lakom az egyetem koleszében, gyakorlatilag full illegálisan. Csengével azóta nem beszéltem, de egyetemi csoporttársaktól úgy tudom, hogy időnként együtt buliznak, néha csatlakozik hozzájuk Csenge új barátnője is.

Én pedig itt állok kisemmizve, úgy, hogy két év teljesen feleslegesen ment el az életemből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás