promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fővárosi Nagycirkusz beköltözik a nappalidba
Borítókép:  fnc.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Októbertől élőben nézhetik a világhírű artisták különleges produkcióit azok is, akik személyesen nem tudnak eljutni a nézőtérre.

A Fővárosi Nagycirkusz mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozások alatt továbbra is a lehető legszínvonalasabb kulturális élményben legyen része a nézőknek. Nem kell aggódnia azoknak sem, akiknek személyesen nincs lehetősége ellátogatni a Városligetbe, hiszen októbertől már otthonában is élvezheti a közönség a lélegzetelállító produkciókkal teli cirkuszi előadásokat. Szombat délutánonként már a monitorok előtt is élőben követhetik a világhírű artisták műsorát.

„A Fővárosi Nagycirkuszban egy csodálatos világ – világszínvonalú produkciók és az embert megvető artistabátorság – a bizalom művészeteként kel életre a porondon. Köszönjük nézőink szeretetét és támogatását, és bízunk benne, hogy a cirkuszművészet varázslatos erejének a streamingek segítségével minél többen a részesévé válhatnak”

- mondta Fekete Péter, a december végéig látható Tündértánc – Nővarázs című, a klasszikus cirkusz határait kitágító, egyedi hangulatú előadás rendezője.

Az intézmény közleményében megemlíti, hogy a közönség október 3-án 15 órakor láthatja az első élő közvetítést, melyre kedvezményes normál és családi jegyek válthatók a cirkusz weboldalán.

A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz természetesen továbbra is fogadja a látogatókat a Városligetben is. A nézők védelmében önkorlátozó intézkedések kerültek bevezetésre. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, melyet kedvező áron akár a jegypénztárban is megvásárolhatnak az érdeklődők. A cirkusz nézőterén minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn, hiszen a cirkusz kiemelten fontosnak tartja, hogy megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással szavatolja a közönség biztonságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás