promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem felhívta a legjobb barátnőmet és kihallgattam a beszélgetésüket: tombolva rontottam be a konyhába és azonnal hatalmas pofont kevertem le
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akartam hinni a fülemnek, amikor meghallottam miről beszélnek.

Sára és férje átlagos házasságban éltek és azt hitte, minden rendben van közöttük. Ám nemrégiben kihallgatott egy telefonbeszélgetést és az egész élete megváltozott. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves Promotions.hu!

Mérhetetlenül megalázva érzem magam és egy kis bátorításért fordulok hozzátok. Már 5 éve vagyunk házasok a férjemmel, huszonéves korunkban találkoztunk és akkor is házasodtunk össze. Azonnal megvolt közöttünk elsőre a kémia, nem volt soha baj az intim együttléteinkkel. Mostanában azonban megcsappant ezeknek a száma és nem az én hibámból: mindig keresett valami kifogást, ami miatt nem volt kedve. Fogalmam sem volt mi történhetett, nem akart beszélni róla, csak azt éreztem, hogy gond van és meg akarom oldani. Vettem néhány szexi kiegészítőt, illatgyertyákat, masszázsolajat, de ez sem villanyozta fel a kedvesemet.

Egyszer aztán hallottam, hogy a konyhában telefonál. Nem szokásom kémkedni utána, de valahogy most elfogott egy rossz érzés, ez pedig csak erősödött mikor meghallottam, hogy a legjobb barátnőmet szólította a nevén, Halkan beszélt, szinte suttogva, de jól kivehető volt, hogy mit mondott.

Lizi, beszélj vele. Egyre csak hízik, én nem akarok egy dagadt nő férje lenni. Sosem tetszettek a molett lányok és már nem tudok mit kitalálni, hogy megússzam az összebújást. Beszélj vele te, rád hallgat.

Nem tudom Lizi mit válaszolt, de nem is volt érdekes, amit kihallgattam az nekem bőven elég volt. Berohantam a konyhába és egy hatalmas pofont kevertem le a férjemnek. A düh és a megalázottság olyan erős keveréke fogott el, amihez hasonlót még sosem éreztem. Igen, tényleg feljött rám pár kiló és igen, meghíztam egy kicsit de ezért nem érdemlek szeretetet? Ezért szégyellnem kellene magam és egy telefonbeszélgetésből kell megtudnom, hogy a férjem a hátam mögött a legjobb barátnőmmel akart szövetkezni?

Lesokkolt a hirtelen reakciómtól, elkerekedett a szeme és szép lassan összerakta magában, hogy mindent hallottam. Magyarázkodni kezdett, de aztán meglepő módon ő is dühös arckifejezést vett fel és a szememre olvasta hogy elhanyagolom magam, ő pedig nem számonkérhető azért, mert ez nem tetszik neki. Nagyon összevesztünk, el sem tudtam képzelni, hogy valaha ennyire indulatosan szóljunk egymáshoz. A vita végül azzal ért véget, hogy azt mondtam pár napra elköltözök, gondolja át mit szeretne.

Engem is zavar a súlyomban beállt változás, talán még tennék is ellene, de így, hogy a férjem elvárja és kötelezővé tette még rosszabb szájízzel állok neki a dolgoknak. Utálok edzeni és az egészséges étkezés sem a kedvencem, de a férjemet sem akarom elveszíteni. Tehetetlennek és ocsmánynak érzem magam, de a haragom még ezeknél is erősebb. Nem tudom, hogy meg tudjuk-e menteni a házasságunkat.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás