promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Találtam valamit a lányom szobájában és most teljesen kétségbe vagyok esve: mire kellhet az neki és hogyan hozzam szóba?
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik napról a másik felfordult az életem, azt sem tudom a férjemet beavassam-e.

Luca éppen a szokásos tavaszi nagytakarítást csinálta. Persze örült volna, ha segítenek a gyerekei, de a munka oroszlánrésze most is, mint mindig rá maradt. Most az ő történetét olvashatjátok:

Láttam már itt több tanácskérős levelet is, engem is érdekelne, ha van valakinek hasonló tapasztalata, hogy mit lehet ilyenkor tenni, mi a legjobb, amit csinálhatnék. Nagytakarítottam és bár rengetegszer kérlelem a gyerekeimet, hogy csinálják meg a saját szobájukat és segítsenek többet, nem sikerül őket rávennem. Így ebbe beletörődve megcsináltam az ő szobájukat is. A nagyfiaméval kezdtem, rengeteg mosatlan, egy-két magazin akadt a kezembe, de ezeken nem akadtam fent, természetes, hogy érdeklődik és az apja beszélt már vele ezekről a dolgokról.

Ezután a lányom szobája következett. Ott is rendet raktam, nagyjából mindennek tudtam hol a helye így amikor az iratait egy kupacba szedtem, akkor azonnal a fiókhoz indultam. Kihúztam és egyszerűen teljesen ledöbbentem. Egy csomag óvszer volt ott, amiből ráadásul egy darab már hiányzott. A lányom 15 éves és soha nem került még szóba az, hogy bárkivel is ilyen komoly szinten járna a kapcsolata.

Én nagyon komolyan veszem a szülői neveléssel kapcsolatos kifogásokat, már idejekorán megbeszéltük a férjemmel, hogy nem leszünk ezek a fojtogató paraszülők, meghagyjuk a gyerekeinknek a saját életteret, bízunk bennük és támogatjuk őket. De ez most mellbevágott. Lehetséges, hogy már valakivel intim életet él a kislányom, Ha igen, akkor hol? Nálunk nem volt még fiúvendég, itt pedig végképp nem aludt senki.

15 évesen inkább gyerek még, mint fiatal felnőtt és korainak tartom, hogy egy ennyire komoly dolgot elkezdjen. Az is nagyon bánt, hogy nem beszélt velem róla, eddig nem voltak előttem titkai.

Nagyon tanácstalan vagyok, mert félek, ha szóbahozom, akkor azt hiszi kutakodtam, hogy szándékosan kerestem valamit, de ha nem mondok semmit, akkor engem emészt fel a bizonytalanság. Azt sem tudom, hogy a férjemnek szóljak-e, a lányunk a szeme fénye, nem akarom, hogy megőrüljön és esetleg ő mondjon valami olyat, amivel kellemetlen helyzetbe hozza a lányunkat.

Mit lehet ilyenkor tenni, hogyan lehet eljárni? Az nagyon jó ha védekezik, de félek, hogy lennének esetleg egyéb kérdései és szívesen megismerném a fiút is. Azóta csak erre tudok gondolni és úgy érzem nincs jó döntés. Ti mit tennétek?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás