promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleségem megkérdezte lefeküdhet-e a bátyámmal: jó oka van a szörnyű vágynak, mégsem tudok igent mondani
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik nap könnyek között kérdezte meg, tudom, hogy az a jó döntés ha igent mondok, de megszakad a szívem.

Márk és felesége boldog házasságban éltek, egészen egy napsütéses szombat délutánig, amikor a felesége rettenetes kéréssel fordult hozzá. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves Promotions.hu Olvasói,

Az elmúlt időszakban nagyon megviselt egy döntési helyzet, amibe kerültem, és úgy érzem, hogy most nekem is szükségem van a közösségetek segítségére és támogatására. Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: 36 éves vagyok, és egy csodálatos, 33 éves nővel vagyok házas, akivel már 5 éve osztozunk az életünkön. Mindig is vágytunk egy gyermekre, de az utóbbi másfél évben már hiába próbálkozunk régóta, nem sikerült teherbe esnie. A legutóbbi orvosi vizsgálatok azt mutatták, hogy valószínűleg probléma az én oldalamon, de további részletek még nem állnak rendelkezésünkre.

Ez az egész helyzet óriási bizonytalanságot és fájdalmat hozott számunkra. Az egymás iránti szeretetünk és vágyunk egy kis családra továbbra is erős, de a csalódások és az elkeseredés lassan megmérgezik a reményt. A feleségemmel együtt mindkettőnk szívében ott él a kívánság, hogy egy nap szülők lehessünk, de ezzel párhuzamosan az aggodalom és a kétség is egyre növekszik,mert a terhesség nem akar összejönni.

[[cikk21]

A legutóbbi fejlemény azonban új szintre emelte a kételyeimet és az elbizonytalanodásomat. A feleségem azt javasolta, hogy lefekszik a bátyámmal - a saját testvéremmel, hátha tőle teherbe tud esni, és úgymond "családban marad". Ez a javaslat teljesen felkavarta az érzéseimet, és teljesen összezavart. Nem tudom eldönteni, hogy helyes-e ebbe beleegyezni vagy sem. Nem csak azért, mert a testvéremről van szó, hanem mert érzelmileg teljesen összezavarodtam. Tudom, hogy a nő két dologért képes mindenre: azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne legyen. De ez a helyzet most teljesen elbizonytalanít - mégiscsak megcsalás, de lehet, ez az utolsó esélyünk?

Ezért fordulok hozzátok, az olvasókhoz, a közösséghez, mert remélem, hogy talán valaki más is átérzi az érzéseimet vagy tapasztalattal rendelkezik ebben a nehéz kérdésben. Az elmúlt hetekben csak kételyek és aggodalmak körül forog a fejem, és szükségem van valami iránymutatásra vagy megértésre.

Egyébként egy lelkes író vagyok, aki imádja a szavak erejét és a történetek mesélését. A munkám során rengeteg érzelmet és gondolatot öntök a papírra vagy a billentyűzetbe, de most úgy érzem, hogy saját életemben talán legnagyobb történetet kell megírnom. Ez az út pedig minden segítséget megérdemel, amit csak kaphat.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a levelet, és köszönöm előre is a támogatást és a segítséget ebben a nehéz időszakban.

Tisztelettel,

Egy aggódó és elbizonytalanodott férj

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás