promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerepjátékkal akartuk feldobni a házasságunkat, végül olyan alakítást nyújtottam, amire álmomban sem számítottam
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férjemmel 13 éve vagyunk házasok. Sok minden van már mögöttünk, megette az idő a kapcsolatunkat. Egyikünk sem hisz a válásban így egy pár hónapos szexmentes időszak után úgy döntöttünk, hogy változtatunk a hozzáállásunkon és visszacsempésszük a hálószobába az izgalmat.

Hiába a sok együtt töltött év, rettentően kínosnak éreztük az erről való beszélgetést. Kérdezgettem, hogy neki mi tetszik ő puhatolózott, hogy én mire vágyom, de nem jutottunk előbbre. Végül úgy döntöttünk, hogy két külön szobába mindketten írjünk fel egy egy szót, amiről az érzékiség jut eszünkbe és ezt adjuk oda egymásnak. A szabály az volt, hogy bármi áll is a papíron, azt nem minősítjük. 10 perc múlva vissza is tért a szobába, kezében a lappal. Addigra én is kitöltöttem az enyémet.

Kész vagy?

Bólintott. Majd kicseréltük a papírjainkat. Kicsit megkönnyebbültem, mikor megláttam mit írt, közös felnőttfilmnézésre vágyott. Tulajdonképpen én sem ódzkodtam a gondolattól, jeleztem is, hogy erre akár már a mai este sort keríthetünk. Ő egy kicsit felhúzta a szemöldökét: én a szerepjáték szót írtam le.

Mit értesz ezalatt drágám? 

Kérdezte bizonytalanul.

Hát tudod... vennék egy új ruhát. Olyat, amilyet nem szoktam hordani. Kiveszek egy hotelszobát, majd leülök a bárba, kérek egy italt. Te később érkezel, leülsz egy másik asztalhoz. Szemezünk, majd küldesz nekem egy italt a pincérrel. Én elveszem és rádmosolygok. Majd odaülsz és megismerkedünk. Nem kell sok konkrétum, úgysem arról szól az este. Más neveket használunk és azok lehetünk, akik csak lenni akarunk. Végül én felmegyek a szobába, amíg kifizeted az italokat és a kezedbe csúsztatom a kulcsot, majd utána követsz és... arra már nem szeretnék forgatókönyvet írni. Nálad lesz az irányítás.

Bizsergett az alsó részem miközben ezeket mondtam és elképzeltem, régen éreztem ilyet. Úgy láttam neki is tetszik a dolog. Végül az ő fantáziájával kezdtünk és már aznap este megnézhettem egy alkotást két tökéletes testű szőke lánnyal a főszerepben, akik gravitációt nem ismerve űzték a lepedőakrobatát egy hatalmas szerszámú medencésfiúval. Az estét egy középszerű szeretkezéssel zártuk, de nem is vártam, hogy elsőre megjön a szenvedély. Elégedettek voltunk, hogy haladtunk.

Az én vágyam megvalósítására egy pénteki napot tűztünk ki. Egész nap átszellemülten készültem az esti alakításra. Elmentem fodrászhoz, vásároltam  egy szemtelenül merész fekete miniruhát, kivettem a hotelszobát és ott készülődtem. A megbeszélt este 8 órás időpontra lementem a hotel bárjába és leültem. Rendeltem egy tequilát, hogy megjöjjön a bátorságom és kerestem a tökéletes pózt, ahogy a legszexibb vagyok, mikor a férjem belép. Vártam, vártam, de a kedvesem nem érkezett meg. Hirtelen meghallottam, hogy üzenetem jött, ránéztem a telefonra:

Ne haragudj, nem tudok ma menni. Elfelejtettem, hogy ma van az a focimeccs, amit már ezer éve együtt tervezünk megnézni a haverokkal, megölnek ha lemondom. Pótoljuk az estét, maradj ma a hotelben nyugodtan és pihend ki magad!

Mintha leforráztak volna. Keserű ízt éreztem a torkomban és a sírás kerülgetett. Hülyén éreztem magam. Felhajtottam az italomat és kerestem a kártyám, hogy fizessek mikor odalépett hozzám a pincér.

Ezt az az úr küldi.

Egy másik asztal felé intett.

Egy jóképű férfi ült ott akit eddig észre sem vettem. Csibészesen mosolygott, golfpólót és lezser nadrágot viselt. Sugárzott belőle a magabiztosság. A pincérre néztem és elvettem az italt. A férfi erre felállt és elindult felém.

Leülhetek?

Egy pillanat alatt hoztam meg a döntést.

Csak tessék. 

Vár valakit esetleg? Ilyen csinosan biztosan nem egyedül tölti az estét.

Egy üzleti konferencián vagyok a városban, mára végeztem és csak beültem egy kicsit lazítani. 

A szavak maguktól hagyták el a számat. Megigézett az, ahogy a beszélgetőpartnerem nézett. Látszott, hogy kíván.

Meséltem neki a konferenciáról, amin sosem jártam, a rengeteg urazásról, amiken sosem vettem részt, hogy milyen régóta vagyok szignli és egyvalamiben nem hazudtam... hogy milyen régóta vágyom egy forró éjszakára.

A kezeit ekkor a a combomra tette, ott ahol a ruha fel volt sliccelve és finoman végigsimított rajtam. A keze elért a csipketangámhoz, amit félrehúzott és... miközben magáról beszélt a keze szorgosan dolgozott. Alig tudtam türtőztetni magam, sikítottam volna a gyönyörtől. Még akkor sem hagyta abba, amikor a pincér odajött, hogy rendelünk-e még valamit.

Igen, egy pezsgőt a kisasszony szobájába. Egyébként kérjük a számlát.

Már így is megszegtem a házassági eskümet, így a folytatás mellett döntöttem. A szobakulcs bilétáját az asztalon hagytam majd felmentem a lakosztályba. Fehérneműre vetkőztem. Tetszett amit láttam. Bár elmúltam 40, nem voltam rossz formában és a mostani izgalom és kipirultság kifejezetten előnyömre váltak.

Mikor a randipartnerem belépett egy forró csók mellett a falhoz nyomott. Csókolta a nyakam, a fülem, a szám, a dekoltázsom. Majdnem felfalt. Elképesztő energia szabadult fel mindkettőnkben. Én is megszabadítottam néhány zavaró ruhadarabjától. Ő nem kért az előjátékból, engem akart érezni. Amikor egyesült a testünk, fantasztikus érzés volt. Robbanásszerűen élveztünk el és aztán csak pihentünk egymás karjában. A reggeli kijelentkezés előtt még két menetre volt időnk.

Miközben öltöztünk, láttam, ahogy felveszi a karikagyűrűjét.

Ne haragudj... mondanom kellett volna, csak...

Nevetve belefolytottam a szót és elővettem a táskámból az én gyűrűmet és az ujjamra húztam. Megdöbbent, majd ő is nevetett.

Taxival mentem haza, ahol a férjem várt, épp ebédet főzött. Mikor megkérdezte, hogy pihentető estém volt-e, azt feleltem, hogy havonta egyszer mindenképpen szeretnék egy ilyen magányos éjszakát. És ezt komolyan is gondoltam. Azóta havonta egyszer "vadászni" megyek és olyan élményeket szerzek, amik segítenek kibírni azt az unalmat, amiben a hónap többi napján élek, szegény pedig azt hiszi, hogy ez az én wellness napom. Bár... így is fogalmazhatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás