promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tönkremehet Novák Katalin házassága a megpróbáltatások és a közelmúlt eseményei miatt? - megszólalt a párkapcsolati szakértő
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A volt köztársasági elnökasszonynak és férjének nem egyszerű most.

Soha nem látott felbolydulást okoztak a közelmúlt történései, csak úgy kapkodják az emberek a fejüket. Március 15-én Magyar Péter tartott egy rendezvényt a Hősök terén, ami nem sokkal azelőtt egy másik megmozdulásnak is otthont adott. A kegyelmi ügy után lemondásra kényszerű Novák Katalin bejelentése után ott gyűlt össze a tömeg, hogy gyermekvédelmi kérdéseket vitassanak meg a publikummal.

Katalinra a hibás döntése elképesztő figyelem és düh zúdult, nehéz lehet ezt feldolgoznia az egyébként emberek szolgálatára felesküdött volt köztársasági elnökasszonynak. Pár kapcsolati szakértőnket kérdeztük meg, hogyan viselheti most a mindennapokat Novák Katalin és milyen lehet viszonya a férjével.

Az biztos, hogy Novák Katalin most nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Ha megnézzük a közösségi média oldalát, az előtte aktív és vidám nő jó ideje hallgat, új tartalom nem került fel a platformjára. Férjével is előszeretettel osztott meg közös képeket, amelyek sosem beállított felvételek voltak, hanem valódi pillanatképek a hétköznapjaikból, amik javarészt olyan tevékenységek közben készültek, amikor kikapcsolódtak. Úgy tűnik, hogy egyezik az érdeklődési körük, gyakran fényképezkedtek túrázás, futás, sportolás, vagy akár motorozás közben, a természet közelsége kapcsolja ki őket igazán. Ami nem is meglepő, hiszen mindketten emberekkel dolgoznak, sokat kommunikálnak, így fontos volt, hogy megtalálják azt, ahol igazán elcsendesedhet az elméjük.

A házasság két ember szövetsége és aki komolyan veszi a házasesküt, annak bizony ott kell lennie nem csak a jóban, hanem a rosszban is. A kapcsolatok igazi próbája egy valódi krízishelyzet, amikor kiderül, hogy egymás támogatása mennyire sikerül, milyen eszközökkel tudunk ott lenni a másiknak, mivel tudjuk őt kirángatni a gödörből.

Csak találgatni tudunk arról, hogy mi zajlik most az otthonuk falai között, azonban az biztos, hogy most a pihenésé és a gyász megéléséé a főszerep. Mindannyian veszítettünk már el munkahelyet, nem kell ahhoz magas beosztásban dolgozni, hogy nehezen viseljük az ilyen nagy fokú változást. Aki valóban szenvedélyből, szeretetből dolgozott, annak a fix fizetés sem enyhít a bánatán, bár mindenképpen jó az, ha a létbizonytalanság nem zavar be a mindennapokban. Katalin rengetegszer hangsúlyozta, hogy mennyire fontos neki a férje és három gyermeke, de a szüleivel is jó kapcsolatot ápol. Mindenki azt találgatja, hogy hol fog legközelebb feltűnni, de volt már olyan nyilvános rendezvény, ahol megjelent, így szépen, lassan, de úgy tűnik szeretne ismét visszatérni a nyilvánosság elé.

Az biztos, hogy Katalin most sokat merít az otthoni nyugodt légkörből és könnyedén elképzelhető, hogy hamvaiból feltámadt főnixmadárként tűnik majd fel, megerősödve és megedződve az őt ért pofon után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás