promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Családi ebédre megyünk holnap, csakhogy lesz ott valaki, akivel nem találkozhatok: sötét titkot rejt a közös múltunk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előre rettegek a találkozástól, a testvérem Facebook fotóján láttam, hogy Ő is ott lesz.

A hosszú hétvégén sok család összeül, hogy élvezzék egymás társaságát. Ádám rokonai is ezt tervezik, azonban egy valamivel nem számoltak. Meghívtak valakit, akinek nem kellene ott lennie. Most Ádám történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Mint sok már embernek, a mostani hosszú hétvége nekem is szerető körben fog telni. Legalábbis így terveztem. Néhány héttel ezelőtt a Facebookot böngészgetve megláttam egy fotót, melyen a nővérem és az új párja szerepelt. Közeli viszonyban vagyok a nővéremmel, de nem számolunk be egymásnak minden apró dologról. Azt mondta, hogy van új pasija, de nem tértünk ki a részletekre. Éppen a villamoson böngésztem a hírfolyamot, amikor megláttam a fotót. Kiesett a kezemből a telefonom és darabokra tört. A férfi, aki mellette állt mosolyogva, ölelve, az én exbarátom volt. Igen, kedves olvasó, Ádám vagyok.

A családom tudja rólam, hogy sosem fogok hazavinni valami hetyke lányt, szerencsém van, elfogadtak úgy, ahogy vagyok, sosem volt ebből konfliktus, de én még nem éreztem készen magamat arra, hogy hazavigyek egy másik férfit. Irónikus módon éppen ez vetett véget a kapcsolatomnak Gáborral, aki viszont ezt az elköteleződés hiányának vette és szakított velem.

Teljesen összezavarodtam, amikor megláttam a képet, le kellett szállnom a villamosról, a rosszullét kerülgetett. Biztos vagyok benne, hogy a nővérem nem tudja ezt, ismerem őt, bár nagyon nyitott és liberális, biztosan nem jönne az öccse expasijával. De... akkor Gábor hazudott neki? Tudja vajon egyáltalán, hogy az én nővérem?

A családi ebéd vészesen közeledik és az, ami most még egy titok, hamarosan egy óriási bombává fog élesedni, ami biztosan robban. A nővérem a legféltékenyebb nő, akit ismerek, tüneményes, de egy őrült tud lenni. Ha megtudná, hogy kavartam a barátjával, akkor hiába nem ez a logikus lépés, tudom, hogy hónapokra nem szólna hozzám. Azt sem tudom, hogy a szüleim mit szólnának ehhez az egészhez. Arra gondoltam felhívom édesanyám, hogy beavassam a kényes helyzetbe, de nem merem. Az sem megoldás, ha távol maradok, egyrészt mert nem szeretnék, vágyom a társaságukra, másrészt bármi is a helyzet, az derüljön ki minél hamarabb és öntsünk tiszta vizet a pohárba. A korábbi kapcsolatom nem teheti tönkre a mostani életemet, de a nővérem boldogságát sem akarom tönkretenni.

Soha nem éreztem még magam ennyire lehetetlen helyzetbe. Az is eszembe jutott, hogy Gábornak írok, de ismerve a nővérem már rég kifigyelte a PIN kódját és ha egy ilyen üzenetből tudná meg a dolgot, akkor nem pár hónapig nem beszélnénk, hanem még a következő életeinkben is szembeköpne. Ódákat zengett erről a kapcsolatáról, úgy néz ki, hogy nagyon komolyan gondolja, de így nem lehetnek boldogok, amíg hazugságra épül az egész. Vagy menjek oda és bízzak abba, hogy a volt partnerem is fapofát vágna és nem lenne kínos, megmaradnánk az udvariaskodás szintjén? Azt csak félve ismerem be, hogy még mindig érzek az exem iránt valamit és nem tudom, hogy benne nem ébrednének-e ilyen vágyak irányomba...

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás