promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teherbe ejtettem az anyósomat, a feleségemnek húga fog tőlem születni
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az édesanyja hajthatatlan, meg akarja tartani a babát.

Ákos házassága nem volt felhőtlenül boldog és a kapcsolat napról napra a szakadék végéhez közeledett. Egyetlen meggondolatlan lépés azonban olyan következményekkel járt, amit emberi léptékkel szinte fel sem lehet fogni. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves Szerkesztőség, nem tudom, hogy levelemet érdemesnek találják-e arra, hogy megjelenjen, vagy esetleg ez már túl sok az Önök oldalára, mindenesetre olvasom általában a "sorstársam" leveleit, akik megbotlottak úgy mint én és szeretném én is elmondani a történetemet. Úgy esett, hogy a feleségemet nagyon fiatalon szülte az anyukája. Tényleg nagyon fiatalon, szóval amikor először bemutatott neki én nekem le se esett a tantusz, hogy mi van, csak egy csinos, vonzó, a (most már) feleségemnél egy alig idősebb nőt láttam. Remekül elbeszélgettünk, szimpatikus volt, én kicsit idősebb vagyok a páromnál, így korban mi közel is álltunk az anyukájával. Szerencsére elég jó a viszonyuk, így gyakran voltunk az ő családunknál, de az én rokonaimat is látogattuk.

Egyszer aztán egy nagyobb banzájt szerveztek anyósomék, előre szóltak, hogy ottalvós lesz a dolog, így is készüljünk. Megbeszéltük, hogy akkor ottalszunk és most mind a ketten ihatunk, hiszen senkinek sem kell hazavezetnie. Remek hangulatú nap volt, apósommal pálinkáztunk, a feleségem bátyja is beszállt, beszélgettünk. A család barátai is ott voltak, hívtak szomszédokat, munkatársakat, igazából nem is tudom volt-e ennek bármi apropója, de szerettem, hogy ennyire lazák. Nekem egy kicsit a fejembe szállt az ital, így előre mentem lefeküdni, de a hangerőt tekintve biztos voltam benne, hogy lesznek akik még órákig mulatnak. Bementem a vendégszobába és elindultam tusolni. A zuhany alatt álltam, amikor egyszer csak kopogást hallok a zuhanykabin ajtaján. A párától nem láttam ki az, így kinyitottam és legnagyobb megdöbbenésemre az anyósom állt ott. Szégyenlősen próbáltam magamra kapni valamit és mentegetőzni, de ahogy a szemeibe néztem, szinte megrészegültem, csak épp nem a pálinkától.

Bezártam az ajtót - mondta határozottan, majd belökött a zuhanykabinba és... a többit ki tudjátok találni. Egymáséi lettünk. Szinte mint egy testenkívüli élmény, olyan volt ez, mintha nem tudtam volna a cselekedeteimről. Sosem csaltam meg a feleségem, pedig van egy-két szemrevaló kollégám és az egyéjszakás kalandok sem jellemzőek rám.

Amikor a dolog végén beszélni akartam csendre intett, majd kiment. Hamarosan megérkezett mellém a feleségem is, én pedig  alvást színleltem. Attól féltem meghallja a gondolataimat, annyira zakatoltak. Másnap reggelinél találkozott ismét a család, senki nem vett észre semmit és anyósom is úgy viselkedett, mintha a tegnapi éjszaka meg sem történt volna. Hazamentünk és az életünk folytatódott tovább, bár nekem még sokszor eszembe jutott az az éjszaka. Bűntudatból is, de igazából... azért is, mert elképesztően izgalmas és élvezetes volt.

A következő családi összejövetel nagyjából két hónap múlva volt, félve mondtam rá igent, de valahol volt bennem egy izgalom is. Talán megint megtörténik? Azonban ennél sokkal nagyobb meglepetés ért. Ebéd után az anyósom bejelentette, hogy várandós. Hirtelen nem tettem össze a dolgokat, azonban egy pillanatra elkaptuk egymás tekintetét és rám kacsintott.

Micsoda? Gondoltam magamban, az nem lehet. Nem lehet, hogy egyetlen meggondolatlan alkalomból... nem. Pedig lehetett, miért ne lehetett volna? Nem tettünk semmilyen óvintézkedést. Kiment a vér a lábamból, főleg azért, mert még egyszer kacsintott. Csak mi tudtuk ezt a titkot. Mikor végre kettesben maradtunk megkérdeztem, hogy mi a terve. Mondta, hogy a babát mindenképp megtartja, most van olyan anyagi lehetősége és annyi tapasztalata, hogy végre kiélvezze a terhességet és az anyaságot. De megnyugtatott, hogy a fogantatás a mi titkunk marad. Ennek mondjuk kifejezetten örülök és nem tehetek mást, csak hogy bízom a szavába, ugyan is ha kiderülne, hogy a feleségem anyja tőlem várja a testvérkét, akkor az apóstól egy kiadós verés után a válás lenne a következő problémám.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás