promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Találtam egy lyukat az anyósomék fürdőszobájában, másnap meg akartam mutatni a páromnak és eltűnt: perverz titkot sejtek a háttérben
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tudom, hogy ott volt és láttam, mégsem tudom bizonyítani.

Zita havonta egyszer a párjával annak szüleinél alszik, mivel a nagy távolság miatt csak így tudnak kellő időt együtt tölteni. Most azonban valami rémes dolgot fedezett fel, de a másnap volt csak igazán szörnyű. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Rettenetesen kellemetlenül érzem maga, lehet, hogy van olyan, akinek ez semmiség, engem azonban mégis nagyon rosszul érintett. Havonta egyszer a párom szüleinél töltünk egy hétvégét, mivel elég messze laknak tőlünk, 3 óra autóút, de teljesen természetes, hogy szeretne a szüleivel is időt tölteni, én pedig megyek vele, mert nehezen alszunk el egymás nélkül, a megszokás. Kedvelem az édesanyját és az édesapját is, kedvesen fogadtak, soha, semmilyen inzultus nem ért részükről.

Gyakori az ilyen családi összejöveteleken, hogy jönnek még rokonok, szomszédok, barátok a faluból és pálinkázunk, iszogatunk, amit egyáltalán nem bánok, nagyon jó hangulat szokott lenni.

Ilyenkor a leendő apósom elejt egy-két pikánsabb megjegyzést, megdicsér, de betudom annak, hogy vén kecske is megnyalná a szót, máskor mindig nagyon tisztelettudó. A legutóbbi látogatásunkon azonban minden megváltozott és teljesen összezavarodtam. Egész sokáig maradtam fent és az utolsók között mentem zuhanyozni a szokásos nagy össznépi dajdajozás után. Kicsit már spicces voltam, beismerem, de azért még bőven tudatomnál maradtam, akármennyit ittam is. Fürdés közben aztán leejtettem a tusfürdőmet és ahogy felvettem megláttam egy lyukat a falon, az ágyékom magasságában. Az még egy dolog, hiszen lehetett valami felújítás után maradt hiba, de ahogy belenéztem, meg mertem volna esküdni, hogy egy szemgolyót láttam.

Nagyon megijedtem. Gyorsan befejeztem a tusolást és lefeküdtem aludni. Másnap fejfájással keltem, de rögtön beszélni akartam a pasimmal a tegnap esti dologról és odahívtam a fürdőszobába. Ő kitántorgott velem (ő is elég fáradt volt) és mikor mutattam neki akkor... semmi nem volt ott. Kerestem a lyukat és semmi. Ő azt mondta sokat ittam, nem hisz nekem azóta sem, pedig többször szóba került az eset. Az apósjelöltem fiatal kora óta építőmunkás, igazi ezermester, semmibe nem telik neki egy ilyen lyukat nyom nélkül kijavítani. Tudom, hogy mit láttam, ott volt a falon egy lyuk, kukkolásra fenntartva. A páromnak is ezzel érveltem, hogy az apja mindig barkácsol, azonban egy idő után felkapta a vizet és kifejezetten támadóan lépett fel, hogy beszélhetek ilyen gusztustalanságokat az apjáról. Ezt az embert akarom a férjemnek, azonban most egy óriási konfliktus van közöttünk: én nem akarok többet hozzájuk menni, de ő meg nem akar olyan nővel lenni, aki kerüli a szüleit. Nem tudom mit tehetnék, hogyan oldjam ezt meg. Apóson másnap semmi nem látszott, kicsit sem volt zavarban.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás