promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kanos főnököm felesége a fülembe súgott valamit: tálcán kínálta nekem a férjét, egyetlen feltétellel - 2. rész
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan ajánlatot kaptam a szerelmem feleségétől, amit lehetetlen volt visszautasítani.

Dorottya folytatta a munkahelyén lezajló hihetetlen sztori elmesélés. Most az ő történetének folytatását olvashatjátok:

Elfogadtam a cigarettát, amivel kínált. Végigmért a tekintetével, láttam, hogy akar valamit. Csinos nő volt, de hiányzott belőle az a fajta melegség, kedvesség, ami a főnökömben megvolt. Beszélni kezdett:

Látom mi folyik itt. Hónapok óta figyellek. Észrevettem rajtad is és a férjemen is. Szerelmesek vagytok.

Látta, hogy megrettentem, erre elmosolyodott.

Nyugodj meg. - folytatta. Feleségeként mérgesnek kellene lennem, de inkább örülök neki. Ez a kulcs a szabadulásomhoz. Évek óta el akarok válni, de olyan házassági szerződést iratott velem, ami teljesen kisemmizne, ha én adom be a keresetet.

De - és itt jössz be te a képbe - te segíthetsz nekem én pedig neked. Az ajánlatom a következő: nem állok az utatokba, ha egymással akartok lenni én nem állok közétek és a világ legkönnyebb válását bonyolíthatjuk le, többet pedig nem is hallatok rólam. Ellenkező esetben meg tudom nehezíteni a dolgotokat. Nem akar lebukni és pedig tudok vele sokkal több programot tervezni, úgy pedig nem lesz rád ideje. Nem tudom tudod-e, de itt is van egy irodám a cégen belül, akár oda is bejárhatok minden nap.

Semmi más dolgod nincs, csak tedd azt, amit eddig. De sokkal intenzívebben és legyen az a célod, hogy elváljon. Áll az alku?

Döbbenten néztem magam elé, fogalmam sem volt, mit kellene tennem, vagy mondanom. Azt akartam, amit ő. Teljesen magamnak akartam a szeretett férfit, de így? Mint egy tranzakció, egy áru, amit megvásárolok? Hazugsággal induljon a kapcsolatunk?

Ránéztem és egyetlen kérdésem volt: ugye ezt soha nem fogja megtudni?

Határozott nemmel felelt, én pedig belementem a dologba. Innentől kezdve pedig minden napom azzal telik majd, hogy egyre jobban magamba bolondítsam a főnökömet és csak remélni tudom, hogy egyik nap elém áll azzal, hogy engem választ. Mindennél jobban szeretném, ha hozzám jönne haza minden nap.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás