promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kilestem a férjem, amint épp a barátnőmet kukkolja: életünk legvadabb éjszakája követte a bizarr eseményt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Először mérges voltam, de aztán egészen más érzések kezdtek hatalmukba keríteni.

Gizi barátnője szakított a párjával, így néhány napra a legjobb barátnőjénél és annak párjánál szállt meg. Egyik nap Gizi korábban ért haza a munkából és meglátott valami nagyon furcsát. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Lehet sokan felhúzzák majd a szemöldöküket a történetemre, de annyi mindent olvastam már itt, hogy szerintem ez is belefér. Plusz... elképesztően izgalomba jövök attól, ahogyan ezt írom, így lehet a férjemnek lesz még egy jó estéje. A barátnőmet dobta a bunkó, vadkan pasija, régen a levegőben lógott már a szakítás, de végül a csávó talált egy másik nőt és ejtette a barátnőmet. Nagyon maga alatt volt, ráadásul vidéki szegény és a szüleihez kellett volna hazamennie így még a lakhatási pánik is eluralkodott rajta.

Természetes volt, hogy befogadjuk, ő pedig nagyon hálás volt ezért. Szinte észre sem lehetett venni, hogy ott van de mondtuk, hogy nyugodtan maradjon, ameddig csak szeretne. Ő grafikus, így otthonról dolgozik, a férjem pedig programozó, így ő is. Megkérdeztem, hogy probléma-e, hogy ennyit lesznek kettesben, de ő biztosított, hogy minden remekül fog menni.

Szerencsém volt, a legjobb barátnőm és a férjem szuperül kijöttek egymással. Én marketing szakember vagyok, sokat járok el, azon a bizonyos napon is épp egy ügyfélnél voltam tárgyalni. A tárgyalás végül gyorsabban zajlott mint gondoltam, a prezentációra nem is volt kíváncsi, csak a szerződést akarta aláírni, így gyorsan végeztünk.

Így ittam egy kávét és hazamentem, úgy terveztem, hogy csinálhatnánk valamit közösen. Valószínűleg a férjem nem hallotta, hogy hazamentem, én pedig bele voltam feledkezve a gondolataimba és nem köszöntem hangosan, ahogy szoktam. Így eshetett meg az, hogy egy egészen szürreális jelenetnek lehettem a szemtanúja. A fürdőszobánál állva kukkolta a barátnőmet, miközben ő zuhanyzott. Mikor rajtakaptam először nagyon ideges lettem, de aztán... én is elkezdtem leskelődni, csak én a férjemet néztem. Nagyon izgalmas volt nézni ahogyan jól érzi magát és semmit sem sejt arról, hogy én látom. Aztán egy ponton mögéléptem és átvettem az irányítást. Először nagyon megijedt, de rögtön befogtam a száját és a hálóba vittem. Elképesztően kalandos napunk és éjszakánk volt, évekkel ezelőtt, a kapcsolatunk elején éltünk át ilyesmit. A közös program végül elmaradt, de a barátnőm tudtán kívül mégis hihetetlen élményt adott nekünk.

Rá két hétre elköltözött, mi viszont azóta is felidézzük annak a napnak a csodálatos, szenvedélyes emlékét.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás