promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Találtam a barátom autójában egy illetlen szórólapot és felhívtam róla a telefonszámot: a saját nővérem szólt bele
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hónapok óta vette igénybe a szolgáltatást, amit a nővérem nyújtott neki.

Dórinak kivételesen a párja autóját kellett használnia egy fontos munkamegbeszélés miatt, mivel az ő autója defektet kapott. Ez a hirtelen autócsere azonban szerencsétlen események egész hálózatát indította el. Most az ő történetét olvashatjátok:

Egészen elképesztő az a történés spirál amiben most vagyok és egy teljesen ártatlan eseménnyel kezdődött. Egy fontos tárgyalásra kellett mennem és az indulás pillanatában vetem észre azt, hogy az autóm egyik kereke le van engedve. Nem tudom hol és mi lehetett az, ami így kicsinálta a kerekemet, de így nem indulhattam el, még egy fontos találkozó sem lehet fontosabb a személyes biztonságomnál.

A barátom egészen más munkarendben dolgozik mint én és tudtam, hogy aznap egész nap pihenni fog, szóval bátran ragadtam magamhoz a slusszkulcsát és úgy gondoltam, hogy a kocsijával megyek az interjúra, a kocsi gumicseréjét meg majd később elintézem.

Beültem a kocsiba, szépen elindultam. Tipikus női baromság, mielőtt odaértem a helyre még azt gondoltam, hogy menet közben kirúzsozom magam, viszont a sminkcucc kiesett a kezemből és a padlón landolt. Lehajoltam érte, ekkor pedig valami kis színes szórólapot vettem észre a kocsi ülése alatt. Mivel alig volt időm a megbeszélésig, így nem foglalkoztam a dologgal, de valahogy végig a tárgyalás alatt rossz érzésem volt. Sokat gondoltam arra a szórólapra és alig vártam, hogy visszamehessek a kocsiba jobban szemügyre venni.

A papíron nők voltak. Csinos, lengén öltözött nők, akik amolyan masszázs szolgáltatást kínálnak, de mindannyian tudjuk hogy ide nem a lelki nyugalomért, hanem happy endért mennek el a kuncsaftok.

Nem igazán értettem, hogy miért van ilyen a pasim kocsijában és azt sem értettem honnan került hozzá egy ilyen papír. Ám volt rajta egy telefonszám. Nem is egészen értem magam: valamilyen különös indíttatásból felhívtam a brossúrán talált telefonszámot. A legnagyobb megdöbbenésemre egy olyan hang szólt bele, amit 10 ezer másik között is megismernék: a nővérem volt az. Búgó hangon kérdezte meg miben segíthet, én pedig pár másodpercnyi hallgatás után letettem a kagylót.

Mi ez az egész? Gondolkoztam magamban, miért van a pasim kocsijába egy lap a nővérem ilyen olyan szolgáltatásairól és egyáltalán... mit keres a nővérem egy ilyen helyen?

Rettegtem a válaszoktól, de továbbmentem. Ismét felhívtam a megadott számot, de egy másik időpontban, ekkor már nem a tesóm vette fel. Magabiztosan beleszóltam, hogy a barátomat szeretném meglepni és gondolkozom valami közös mókás, esetleg ismerik-e, tudják-e ki a kedvence. Nagyon jó színész lehetek mert szinte rögtön megkaptam a választ: hónapok óta a nővéremhez jár, a megcsalás ezek szerint vele a legédesebb.

Egyértelmű, hogy a pasim és a nővérem hónapok óta pénzért összefekszenek, de hogyan tovább? Ebből hatalmas családi botrány lenne, én pedig nem biztos, hogy fel vagyok erre készülve. De azt sem bírom elviselni hogy kettős életet él, már rá sem bírok nézni a lakásban és neki is feltűnt a változás. Nem tudom mit tehetnék.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás