promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elővettünk egy 18 pluszos társasjátékot egy baráti összejövetelen: a párom dobott a kockával, majd olyat tett, ami miatt ki akarták ránk hívni a rendőrséget
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elején jó ötletnek tűnt a pikáns felnőtt társasjáték, de nagyon gyorsan megváltozott a helyzet.

Gréta egy kellemes estére készült a barátaival és elkísérte őt a párja is. Amikor tetőfokára hágott a hangulat, hirtelen előkerült egy huncut társasjáték, ami nem csak az estét, de Gréta életét is megváltoztatta. Most az ő történetét olvashatjátok:

Annyira, de annyira bánom az egészet. Fogalmam sincs, hogyan történt ez az egész, hogy nem vettem észre és azt sem tudom, hogy bárhogyan el lehetett volna-e kerülni ezt, ahova végül kilyukadtunk. Az egész egy baráti iszogatásnak indult. Van egy párom, már egy éve, akivel nagyon boldogok voltunk. Ő ovlt az első, akit a barátaim is nagyon szerettek és ő is kedvelte a társaságukat, előtte valahogy mindig úgy alakult, hogy én és a párjaim külön találkoztunk a saját barátainkkal, de itt végre kialakult egy közös társaság. Hetente-kéthetente egyszer összejövünk a barátainkkal és ilyenkor általában iszogatunk, beszélgetünk. Most is ez volt a terv, csakhogy a házigazda bedobott egy ötletet: mint mondta, vett nemrég egy társast, ami ki szeretne próbálni. Természetesen benne voltunk, egészen addig, míg az asztalra nem tette az új szerzeményét. Egy erősen 18+-os, felnőtt társasjáték volt, melyet egy erotikus boltban szerzett be.

Kicsit elbizonytalanodtunk, de aztán úgy voltunk vele, hogy mi baj lehetne? Jó mókának tűnt. Szépen kipakoltuk a táblát, a bábukat, a szabálykönyvet és elkezdtünk játszani. Az elején még minden nagyon ártatlan volt, kis feladatok, lábmasszázs, csábos nézés, csajozós dumák, de aztán kezdtek jönni a kevésbé komfortos feladatok. Ülj valakinek az ölében öt percig, fogás alapján megtippelni a melltartóméretet, majd egy ponton az összes résztvevőnek el kellett mondania, hogy kivel feküdne le a szobából, úgy, hogy a párja nem számít. Szépen haladt a kör, én nem voltam ideges, biztos voltam benne, hogy a párom ki fog bújni a kérdés alól, hiszen tudtam, hogy szeret és tisztel annyira, hogy nem érdekli más nő.

Azonban mikor hozzá ért a kör, szinte nem is gondolkozott: Évivel. Hangzott a határozott, átgondolt válasza, ami mellé még egy mosolyt és kacsintást is küldött Évinek.

Hirtelen nagyon szíven ütött a válasza. Évi? Tetszik neki? Alig beszélnek. Nem tudtam hová tenni a válaszát, de megpróbáltam nem leakadni ezen. Végül eljött egy olyan feladat, ahol már csókolózni kellett valakivel, a szobából. Pont a párom kapta ezt... ki más. Dobott a kockával és nem hiszitek el, de kipörgette Évit, a barátnőmet. Nagyon szerettem volna közbelépni, azonban nem akartam én lenni az, aki megöli a bulit. 10 másodpercig kellett hogy tartson a csók és el is kezdték. Az idő hamar lejárt és szóltak nekik, ám ők nem hagyták abba. Tovább folytatták a nyelvcsatát és a párom keze már el is kalandozott.

Néma csend lett a szobában és mindenki engem, meg őket nézett. Üvöltve szóltam rá. Ekkor észbekaptak és el is pirultak, a párom pedig zavartan elnézést kért. Nem tudtam türtőztetni magam, ott helyben letámadtam és rázúdítottam, hogy engem még sosem aláztak meg ennyire. Vita kerekedett, ő rámpirított, hogy miért vagyok ennyire merev és prűd, hogy ez csak egy játék és mégis, miért kell ezen annyira felkapni a vizet. De elmondta azt is, hogy régóta tetszik neki Évi, ettől még engem szeret. Annyira üvöltöttünk, hogy a társaságból valaki már rendőrt akart hívni. Ott helyben kijelentettem, hogy befejeztem. Szakítás lett a vége. Azóta ő és Évi is próbált elérni, de egyiküknek sem reagáltam. Nem tudom mit akarnak. Vagy bocsánatot kérni, vagy elmagyarázni, hogy én hibáztam, de az is lehet, hogy bejelentik, mennyire boldogok együtt.

Az biztos, hogy nekem ilyen pasi és ilyen barátnő nem kell. Játszanak szépen egymással, én pedig várok egy olyan férfira, akinek nincs szüksége arra, hogy rajtam kívül mást is megcsókoljon.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás