promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Késő éjszaka értem haza, a testvérem szobájának ajtaja pedig résnyire nyitva volt: láttam vele valakit az ágyban, ami soha nem derülhet ki
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Belestem a nyitott ajtón, de a szívverésem is kihagyott attól, amit láttam.

Eliza egyik éjszaka a szülei tiltása ellenére nagyon későn ért haza, ám nem bukott le. A szülői szigor azonban semmiség ahhoz képest, ami aznap éjszaka történt vele. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Sok Facebook csoportban is megosztottam a történetet, ugyanis teljes pánikban vagyok, hogy mit kellene, illetve egyáltalán kellene-e bármit tennem. Én 20, húgom pedig 18 éves, tehát mindketten nagykorúak vagyunk. Húgom egy ideje mondogatta, hogy nagyon tetszik neki egy fiú, de nem tudja, hogy szabadna-e kezdeményezni, konkrét részleteket viszont nem árult el vágyai tárgyáról, hiába faggattam. Látszott, hogy mostanában elvarázsolt, állandóan elmélkedett, gondolkozott, sóhajtozott, kezdett a mindennapjai rovására menni az el nem mondott vágyai, amik azonban egyszer csak megszűntek, így nem aggódtunk tovább. Egyébként is fiatal, ilyenkor teljesen természetes, hogy egy romantikus regénynek éli meg az életét az ember, még én is szenvedek ezzel.

A testvérem hirtelen kivirult lett, vidám, motivált, beiratkozott egy tanfolyamra és azt hittük, hogy ez az egész hercegnős szerelmesdi, amiről semmit nem volt hajlandó elárulni, az már a múlté. Egyik este aztán, amikor a szüleim kifejezetten kérték, hogy időben érkezzek haza, hát... nem tagadom, buliztam és elkéstem. Nem szabályoznak be nagyon, csak másnap egy családi esemény volt és nem akarták, hogy elaludjak, fáradt, vagy másnapos legyek. Szóval nagyon csendesen lopóztam be és örömmel vettem észre, hogy nem fogok lebukni. Késő éjszaka volt, szóval nagyon csendben lopóztam, amikor észrevettem, hogy a húgom ajtaja még nyitva van. Be akartam köszönni neki, kicsit összenevetni, hogy sikerült túljárnom a szülők eszén, szóval a nyitott ajtót kicsit meglökve belestem.

Nem őt láttam meg elsőre, hanem az unokatestvérünket. Eléggé félreérthetetlen pozícióban feküdt alatta a húgom és ezek után gondolom nem kell konkrétabban leírnom, hogy mit csináltak. És ekkor hirtelen minden értelmet nyert: ők az utóbbi időben nagyon közel álltak egymáshoz és rokonok lévén senki nem nehezményezte, hogy sok időt töltenek együtt, ma is engedéllyel aludt ott, segített neki tanulni, elvileg. De számomra egyértelművé vált, hogy egy titkos viszonyról van szó, ő volt a férfi, akiről álmodozott és ezek szerint ő az is, akivel beteljesült a szerelem.

Na most teljesen tanácstalan vagyok: szólnom kéne a szüleimnek? Szólnom kéne a tesómnak? Szólnom kéne az unokatesómnak? Szólnom kéne bárkinek? Tulajdonképpen nem ártanak senkinek azzal, amit tesznek, de mégis... ez nem helyénvaló. De annyira boldognak látom a kistesómat... Másnap együtt találtam őket a konyhában, mosolyogtak mint a tejbetök és ahogy egymásra néztek... nem lenne értelme őket etiltani, szerintem szerelmesek. De unokatestvérek, könyörgöm, nem tudom, lehetséges ez így? Azt sem tudom a család valaha elfogadná-e. Bár ne tudnám ezt az óriási titkot, mert azóta megmérgezi a mindennapjaimat.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás