promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hittem álmaim férfijával randevúzok, de végzetes titok derült ki róla: velem csalta a szeretőjét, miközben a felesége otthon várta
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az esküvőt tervezgettük, mikor kiderült, hogy én csak harmadik vagyok a sorban. 

Rozália egy kávézóban ismerte meg a szerelmét, akivel kapcsolatuk csodásan alakult. A férfi kevés időt tudott vele tölteni, de az fantasztikus volt, aztán történt valami furcsaság. Most az ő történetét olvashatjátok:

Azt hittem ilyen csak a filmekben van: az eleje is és a vége is forgatókönyvbe kívánkozna. Olyan sziruposan édes volt, ahogy megismerkedtünk, hogy már ott és akkor azt gondoltam: ilyen nem lehet, nem létezik, ez a férfi lesz az igazi. Egy kávézóban álltam, ő pedig mögöttem. Az előttem soron következő vendég pedig kikérte az utolsó csokoládés fánkot, amit én egy nagy sóhajtással és egy remek félhangos mormogással konstatáltam. Kikértem magamnak a kávét és kicsit bosszúsan ültem le az asztalomhoz. Majd odalépett hozzám a férfi, aki mögöttem állt, kezében a csokis fánkkal és mosolyogva odaadta nekem. Teljesen elképedtem: hát ezt hogyan? Majd mosolygott és azt mondta: ötszörös árat fizettem a srácnak, aki megvette, de ez nagyon csekély ár azért, hogy egy ilyen gyönyörű lányt mosolyogni lássak.

Hát így kezdődött a kapcsolatunk.

Rögtön az ismerkedésünk elején letisztázta, hogy keveset tudunk találkozni, mivel a munkája miatt van, hogy hetente többször repülnie kell, de nekem még imponált is ez a karrierizmus, végre nem egy lúzer pasi, akinek havi egy étteremre sincs pénze. Az a kevés idő viszont amikor együtt voltunk... csodálatos volt. Testileg lelkileg nagyon passzoltunk és nagyon gyorsan eljutottunk arra a pontra, hogy szóbakerült a házasság és azt is megígérte, hogy elkísérhetem majd néhány üzleti útra is, akkor pedig többet lehetünk együtt. Én komolyan azt hittem, hogy ez az a boldogság, amit az emberek egész életükben keresnek, de csak kevesen tapasztalhatnak meg. De minden egy hazugság volt.

Volt néhány furcsa jel, aminél megfordult a fejemben a hűtlenség gondolata, de esélyem sem volt kideríteni. Soha, semmi gyanús dolgon nem kaptam rajta, inkább csak egy megérzés volt. Egyik nap aztán amikor nálam volt, éppen akkor aktiválta be az új telefonját és nem vagyok rá büszke, de rögtön feltűnt, hogy még nem tett rá képernyőzárat, ami addig mindig rajta volt. Néhány másodpercig gondolkoztam, de tudtam, hogy most, vagy soha. Egymás után megnyitottam a csevegőprogramokat, de végül az SMS-ek között találtam rá az igazságra.

Felesége volt. A szerelmem, aki velem tervezte az esküvőt, házas volt. Ráadásul az üzenetek szerint igen boldog és összebújásban aktív volt a kapcsolatuk. Teljesen le voltam sújtva. Önhibámon kívül szerető lettem. Belerondítottam egy családos ember életébe és ráadásul szerelmes lettem egy ilyen hazug rohadékba. Már épp le akartam zárni a telefont, amikor a felesége üzenete alatt megláttam egy női nevet és egy sms-t, amiben ennyi állt: Őrülten jó volt veled az előző este, alig várom, hogy beadd a válást.

Nem igazán akartam elhinni, amit látok, de megnyitva az üzenetet és végig olvasva a korábbi levélváltásokat, egyértelmű volt: szeretője van. Tehát, velem csalta a szeretőjét. Nemhogy a felesége nem leszek soha, még a második hely is foglalt a szívében. Teljesen megsemmisültem, de tudtam, hogy nem szabad összeroskadnom, amíg ezt le nem zárom. Az üzeneteket kifotóztam, kinyomtattam és felragasztottam az ajtómra, kívülre. Soha többet nem vettem fel neki a telefont és mindenhol letiltottam. Könyörgött még párszor az ajtóm előtt, de időközben el is költöztem: imádom a reggeli kávézást, de a kedvenc helyemet örökre tönkretette ez a rövid, ám annál fájdalmasabb affér. Ja igen... a kinyomtatott példányokból a szerető és a feleség is kapott egyet-egyet. Remélem, hogy mind a ketten hozzám hasonlóan cselekedtek, akármennyire is szerették ezt a férfinak nem nevezhető véglényt.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás