promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglátogattam az anyósomat, aki nem vette észre hogy ott vagyok: félreérthetetlen helyzetben lestem meg, erre nincs semmilyen mentség
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felfordult a gyomrom, nem tudom kinek mondhatnám el.

Ildi egyik nap úgy döntött, hogy meglátogatja az anyósát, mivel szeretett volna segíteni a ház körüli teendőkben. Mikor odaért, akkor azonban az egész élete megváltozott. Most az ő történetét olvashatjátok:

Olyan dolog történt velem, amilyet eddig maximum csak azokban a hihetetlenül gagyi brazil sorozatokban láttam. Szerencsére a párom és az én családom nagyon jól kijönnek egymással, én is kedvelem az anyósomat, így amikor eldöntötte, hogy szeretne végre belevágni a lakásfelújításba, akkor nem volt kérdéses, hogy segítek neki. Sokat jártunk bútorboltokba, tervezgettünk és mivel édesapám még az a régivágású ezermester, így ő is besegített neki a felújításnál.

Egyik nap aztán vásárlás közben megláttam egy éjjelilámpát, pont olyat, amilyenre anyósomnak régóta fájt a foga, szóval megvettem neki és úgy terveztem, hogy rögtön át is viszem, hogy meglepjem. Elindultam felé, odaértem és lehetséges, hogy ezt itt elrontottam, de van kulcsom a házához, így nem kopogtam. Ahogy sétáltam a bejárati ajtótól, elég furcsa hangok ütötték meg a fülemet. Nem vagyok már ártatlan lány, igazából az agyam tudta is, hogy mit hallok, de nem akartam elhinni. Ösztönösen vezetett a lábam és ekkor odaértem a nyitott ajtó mellé. És hát... belestem rajta. Az anyósom volt ott félreérthetetlen helyzetben az apámmal, akit egyébként otthon várt a felesége, az édesanyám.

Fogalmuk sem volt, hogy rajtakaptam őket, de abban a pár másodpercből amit láttam, egyértelmű volt, hogy a szenvedélyes kalandjuk nem ma kezdődött. Nagyon csendesen kihátráltam a lakásból és óvatosan kimentem a bejárati ajtón, aztán pedig lélekszakadva rohantam a kocsimig. Beültem és egy pár másodpercre elsötétedett a világ. Fogalmam sem volt, hogy most hogyan tovább. Beszéljek erről a páromnak? Szóljak anyámnak? Őket vegyem elő és kérjem őket számon? Nem az én életem, de mégis, úgy gondolom, hogy nagyon tisztességtelen lépés ez anyukámmal szemben. Azonban... apám is megérdemli a boldogságot és könnyen el tudom hinni, hogy a házasságuk már kihűlt, nem tudom, sosem beszélünk ilyenekről. Az már csak hab a tortán, hogy azóta olyan érzésem van, mintha a pasim egy kicsit a testvérem lenne, ez pedig a mi életünkre is vastagon rányomja a bélyeget.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás