promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A biztonsági személyzet verte meg a Republic zenekar egyik tagját, minden érintettet azonnal kirúgtak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tettlegességig fajult egy vita, súlyos sérüléseket szenvedett a Republic együttes tagja.

A Republic nevű zenekart valószínűleg egyetlen magyar embernek sem kell bemutatni, az 1990-es évektől a zenei élet meghatározó szereplői voltak. A zenekar igen viharos éveket tudhat maga mögött, az alapításuk után több tag kicserélődött, azonban a legnagyobb csapást a frontember, "Cipő" elvesztése jelentette, aki 2013-ban sajnos elhunyt.

Az együttes azonban meg akarta őrizni zenei hagyatékát és továbbra is aktívan zenélnek, koncerteznek, rajongóik az új énekessel az élükön is szeretik és tisztelik a munkásságukat.

Most éppen egy szlovákai rendezvényen léptek fel, a Csallóközi vásáron ők voltak a péntek esti fellépők. Azonban az örömteli esemény tragikus hirtelenséggel fordult át kálváriába: az együttes fontos tagját, a technikust fizikai inzultus érte. Munkavégzése közben verte meg őt a biztonsági személyzet.

A városvezetés azonnal intézkedett, Dunaszerdahely eltávolította a posztjairól a rendbontókat, az eset másnapján már nem álltak a biztonsági cég alkalmazásában az elkövetők.

Közösségi oldalukon is reagáltak a történtekre:

„Kedves Vásározók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte, továbbá tájékoztatásuk alapján garanciát vállalnak a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.”

Sajnos a technikus olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudott tovább utazni a zenekarral a turné következő, temesvári állomására.

Kívánunk neki sikeres és egészséges, gyors felépülést innen a szerkesztőségből.

Aki pedig szeretne felülni a nosztalgiavonatra, annak itt van egy videó a Republic egyik legikonikusabb számáról, amivel Balatonlellén nem sokkal megalakulásuk után egy rockfesztivált is megnyertek:

Forrás: metropol.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás