promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas tömegverekedés volt a TV2 műsorában, a műsorvezető döbbenten állt a stúdióban
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megbotránkoztató pillanatoknak lehettek tanúi a TV2 nézői.

A TV2 hazánk egyik legnézettebb kereskedelmi csatornája, ami nemsokára elkezdi reklámozni az ősszel képernyőre kerülő műsorait. Vasárnap este elindult a Szerencsekerék 5. évada, illetve elkezdték ismételni a Zsákbamacska 1. évadának adásait, de biztosra vehetjük, hogy Majkáék új részekkel is visszatérnek még. A napokban igen sok bejelentés várható majd a TV2 háza tájáról, a programigazgató izgalmas híreket lengetett be a nézőknek.

A TV2 produkcióiban nagyon sok emlékezetes, megható, és botrányos pillanat volt a hosszú évek során, melyekből akár toplistát is lehetne készíteni, és talán a showműsoroknál még több balhéval, vitával, megbotránkoztató jelenettel ajándékozott meg minket Joshi Bharat műsora, ami a Mónika show mintájára lett elindítva a konkurens csatornán.

Az RTL-t egyébként többször is megbüntette az ORTT, mert túl erőszakos, vulgáris tartalmak voltak Erdélyi Mónika produkciójában. Ebben a Joshi Bharat sem különbözött, itt is többször egymásnak estek a vendégek, akik a stúdióban sem tudták rendezni konfliktusaikat.

Az egyik 2009-es adásban történt, hogy két testvér ököllel ütötte egymást, majd a nézőtérről csatlakozott hozzájuk néhány hozzátartozójuk. Miután a biztonsági emberek és a stábtagok is beléptek a "harctérre", valóságos tömegverekedés alakult ki a stúdióban, amit Joshi már csak a stúdió széléről mert nézni.

„Én szerintem elfogadhatatlan, hogy ilyen megtörténhet ebben a stúdióban. De hiszek abban, hogy léteznek olyan emberek, akik tudják a saját szellemi adottságaikat használni”

- zárta az emlékeztes adást a műsorvezető, aki a TV2 után a LifeTV-nél folytatta karrierjét.

A Joshi Bharat-ban persze nem csak ez az egyik verekedős rész volt - pár kétségtelen, hogy ez maradt meg leginkább a nézőkben -, számos alkalommal estek egymásnak a vendégek; az ingerült asszonyok felpofozták a férjeiket, a fiatal nők összebunyóztak egy fiú miatt, és még hasonló botrányos esetek. Készült korábban egy válogatás ezekből a bunyós részekből, amit alább meg is tudtok nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás