promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyosan bántalmazták az idős biztonsági őrt az elkövetők, a Váci utcai Zarában brutális verekedés volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ártatlan biztonsági őrnek ez valószínűleg élete egyik legrosszabb napja volt.

Felháborodott olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

Szeptember 12-én éppen a Váci utcában sétálgattam és gondtalanul nézelődtem, úgy terveztem, hogy meglepem magamat valami széppel. Ahogy sétálgattam, szembejött az egyik kedvenc ruhaboltom, amely nem más, mint a Zara. Egyből be is akartam kanyarodni, de az üzletbe lépve szokatlan látvány fogadott. Több rendőr is állt a bejáratnál és néhány vásárló is igen fennhangon beszélgetett. Nagyon érdekelt, hogy mi történik pontosan, de arra gondoltam, hogy biztosan egy bolti szarkát fogtak el (bár ehhez indokolatlannak tűnt a megemelt rendőri jelenlét).

Ahogy körbeértem a földszinten és visszaértem a csoportosuláshoz, beszélgetésfoszlányok kezdték el megütni a fülemet:

Többen voltak, elszaladtak, arra mentek, én láttam az egészet, kegyetlenek voltak, felnevettek.

Ahogy még közelebb értem, megláttam az okot, ami miatt ennyien állomásoztak ott. Egy szegény, elesett biztonsági őrt, olyan 60 év körüli, vékony, igazán tisztességes és becsületes kinézetű embert.

Az arcára fagyva döbbenet, szomorúság, ijedtség, rászáradva pedig jó nagy adag vér.

Feltételezem, hogy kétes kinézetű emberek valamit el akartak tulajdonítani és ebben a ruhaboltban bármihez nyúlsz, az alsó hangon 10 ezer forint, ami azért nem kis kár. A bácsi valószínűleg a dolgát végezte, amiért fizetik, amit mindennap elvégez, mint egy jó polgár. Ahogy a biztonsági őrök dolga, megkérhette őket, hogy mutassák meg a táskát, esetleg fel akarta őket tartóztatni és ekkora durranhatott el az az öklös, ami szemmel láthatóan az egész szeme alatti részt felszakította.

Nagyon gyomorszorító látvány volt, a részletek hallgatása közben pedig szinte felfordult a gyomrom: hogyan viselkedhetnek így fiatalok akárkivel is, de különösen egy ilyen szépkorú dolgozóval?

Ha már ott voltak a rendőrök, akkor kicsit a környéken is körülnéztek, kerestek ezt azt a fiataloknál és egy illegálisan parfümöt árusító lányt is előállítottak.

Nagyon reménykedek és bízok az igazságszolgáltatásban és abban, hogy megtalálják az elkövetőket, valamint abba, hogy a bácsi testi és lelki sebei is helyrejönnek, ki tudja pihenni az incidenst, a bolt pedig ezek után kétszer annyira megbecsüli őt mint munkatárs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás