promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleségem meglepően új dolgokat mutatott nekem az ágyban, gyanút fogtam és követtem az ebédszünetében, most nem tudom mit kezdjek azzal amit láttam
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elején örültem a felpezsdült házaséletnek, de aztán nyakonvágott a valóság.

Vilmos és felesége a békés mindennapokban egy kicsit elmentek egymás mellett, azonban néhány hete minden megváltozott közöttük és valami egészen meglepő dolog történt. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Sziasztok Kedves Olvasók! Úgy gondoltam, hogy én is tollat ragadok és elmesélem, hogyan változott meg az unalmas házasságom egy egészen váratlan dolognak köszönhetően. De tulajdonképpen nem tudom, hogy ennek örüljek-e, vagy hogyan álljak hozzá, mert egy lényegesen megkérdőjelezhető dolog segített. Egyik este mikor hazaértem és már mentem is a hűtőhöz megszokásból, akkor a feleségem elém állt egy szál semmiben és hát... na. Olyan dolgok történtek amik nagyon régen es olyanok is amik még soha. Teljesen értetlenül álltam az összebújásunk végén és nem értettem mi történt. Gyanúsan méregettem, látok-e rajta valamit, de csak elégedettség volt.

A dolog azon a héten még kétszer megismétlődött és én egyre gyanúsabban szemléltem az eseményeket. Sok férfitársam nyilván csak örülne a hirtelen jött égi ajándéknak, de én sajnos ennél gyanakvóbb vagyok. Nem vagyok büszke a dologra, de belenéztem a feleségem telefonjába és... semmi gyanúsat nem találtam. Már fel is adtam volna az egészet, ha nem ugrik fel egy emlékeztető a telefonja naptárjából: holnap tanfolyam.

Milyen tanfolyam? Tudtommal semmi ilyesmire nem jelentkezett, nem mesélt róla, mégis mi a fene ez? Valahogy éreztem, hogy itt lesz a megoldás a kételyeimre, így gyorsan felvéstem az időpontot és a helyszínt és megfogadtam, hogy másnap követem őt.

Így is tettem. Szépen odaálltam a cím elé, amikor a feleségem is megérkezett és bement. Odamentem a kaputelefonhoz és megnéztem, hogy mégis hova jöhetett: rengeteg érdektelen cégnév, aztán egyszer csak egy férfinév, majd kötőjellel utána, hogy fülledt erotika nőknek.

Mivel nagyon más nem lehetett, így rákerestem a cím és név alapján, hogy miről van szó. Hát... finoman szólva is ledöbbentem. Egy igencsak dekoratív külsejű férfi vezette masszázs szalonról volt szó, ahol önbizalomhiányos nőkkel foglalkozik, testileg és lelkileg, ahol elméleti és gyakorlati tudást szerezhetnek az unalmas házasság felpezsdítésére. Voltak fent videók is... és eléggé megkérdőjelezhető a férfi módszere. Gyakran hozzáér a nőkhöz és valóban nagyon intenzívnek tűnik a tanfolyam és hát nem tudom. Most ennek örüljek? Nyilván kettőnkért teszi, de ettől még ez még nagyon furcsa. Van egy férfi, aki belelát a házasságunkba és nálam is jobban ismeri a feleségemet. Hogyan lehet ezen viszonyulni? Azt sem tudom meddig tart ez az egész, esetleg szóbahozzam? Vagy maradjon ez a feleségem titka és örüljek neki, hogy miattam teszi? Ti hogy reagálnátok?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás