promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Balatonra mentünk nyaralni a barátnőmmel, amikor észrevettem valami furcsát: nem kellett sok hozzá, hogy a saját hotelszobánkban bukjon le

Balatonra mentünk nyaralni a barátnőmmel, amikor észrevettem valami furcsát: nem kellett sok hozzá, hogy a saját hotelszobánkban bukjon le

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Voltak gondok a kapcsolatunkban, de ennyire gusztustalan húzásra nem számítottam. 

Ábel és barátnője elmentek egy előnyaralásra, helyszínnek pedig egy balatoni hotelt választottak. Az ígéretesnek indult kiruccanás azonban beláthatatlan következményekkel járt. Most az ő történetét olvashatjátok:

Jelentem becsülettel, majdnem egy millió forintot fizettem azért, hogy a csajom félremenjen valaki mással. Iszonyat nagy baleknak érzem magam. Az utóbbi időben egy kicsit eltávolodtunk egymástól és egyszerűen nem tudtunk kettőnkre koncentrálni. Sokat nyüstölt, hogy nem foglalkozok vele, hogy csak a munka meg a család, azért is gondoltam, hogy jót fog tenni a kapcsolatunknak ez a közösen együtt töltött idő a Balcsinál.

Tudtam, hogy bánatos, de az, hogy a megcsalás egyáltalán eszébe jusson, arra álmomban sem gondoltam. A hotelszobánk árában benne volt a reggeli is, minden napunkat a svédasztal mellett kezdtük. Volt ott egy nagyon fiatal fiú, a barátnőmnél legalább egy tízessel kevesebb és már első nap feltűnt, mennyire bámulja a csajomat. Ő is észrevette, zavarba jött, még megjegyzést is tett, hogy milyen kellemetlen ez. Nem foglalkoztam vele különösebben, tényleg szép a csajom, nem szokatlan, hogy egy-egy pincér akár megbámulja. Egyik nap aztán én lementem a hotel welness részlegébe. Ilyenkor jó két órát elvagyok, úszok, lazítok, szaunázok, edzek egyet a teremben, szóval ez amolyan énidő. Most azonban a jacuzziban ülve rám tört valami rossz érzés és felmentem a szobába.

Gondolom nem is sejtette a csajom, hogy van esélye a lebukásra, órákkal később várt vissza. Amikor benyitottam a szobába, akkor egy pár másodpercig nem is tudtam feldolgozni amit látok: a kis takony nyikhaj pincér dolgozott a csajomon nagyon serényen, aki szemmel láthatóan élvezte a dolgot. Észre sem vették, hogy bementem. Iszonyatosan elöntötte az agyamat a méreg és üvölteni kezdtem, nem vagyok rá büszke, még be is húztam egyet a kissrácnak. A csajom sikítozott, kapkodta a ruháit. A sráccal akart menni de megkértem hogy maradjon, ekkor azonban rám nézet, de úgy, ahogy eddig még nem látam: olyan mély gyűlölet volt a szemében, amitől megijedtem. Ezek után szembeköpött és elment. A cuccai még most is ott vannak a lakásba, de egy ismerősömtől úgy tudom, hogy leköltözött a Balatonra és azóta is a sráccal kavargatnak. Engem mindenhonnan letiltott. Szeretném helyrehozni a dolgot, nagyon szerettem őt, de tényleg nehéz időszakunk volt. Nem tudom, van-e még remény arra, hogy visszatalál hozzám.

lebukas

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.