promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány Budapest legelitebb kerületében: tehetetlen a lakástulajdonos, naponta éri kár az önkormányzat hallgatása miatt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok tízmilliót fizetett ki a lakásáért, a kerületet mégsem érdekli: minden nap egy küzdelem a kerületi férfinak.

Tehetetlen az a budapesti férfi, aki korábban az első kerületben vásárolt egy lakást. Ezzel még önmagában nem lenne semmi gond, de a lakáshoz vásárolt egy autóbeállót is, amit teljesen jogosan, annak rendeltetése szerint használ is, vagyis inkább csak szeretné használni. Az utóbbi időben ugyanis egy inkompetens lakó panasza, aki úgy tűnik, mintha libáért vette volna a jogosítványát, nehezíti a mindennapjait. Önmagában nonszensz, hogy egy olyan helyzetet, mellyel a kerületi illetékeseknek kellene foglalkozni, egy lakóközösség old meg, de az már-már nevetséges, hogy a megoldást is semmibe veszik és teljesen önhatalmúlag eltakarítják az útból azt ( az egyetlen lakó szerint zavaró) a tárgyat, ami eddig lehetővé tette a garázs nyugodt és biztonságos használatát.

A felháborodott férfi levelét változtatás nélkül közöljük, üzenete nyílt levél is annak a városvezetésnek, aki eddig semmibe vette a panaszát:

Tisztelt Cím!

A Logodi utca 11 alatt található mélygarázs bejáratának ügyében írok Önöknek. Hosszú éveken keresztül keserítették meg mindennapjaink a bejáratot elálló autósok, amelyet végül magunknak oldottunk meg 3 évvel ezelőtt. 
A felfestés mindösszesen 30 centi az előírt másfél méter helyett, (a másik garázsé tisztességesen ki van mérve, a miénkkel ellentétben), és még ezt is beállják. Így egy betonba öntött vasoszloppal oldottuk meg a zavartalan ki-be parkolásunkat, amivel érdekes mód senkinek nem volt problémája az elmúlt 3 évben. 

A múlt hét folyamán viszont az egyik lakó - azért mert nem tud vezetni- felháborodottan 50 ezer forint kártérítést követelt a közös képviselőnktől, amiért meghúzta a kocsija lökhárítóját. Természetesen nem kapott, és érdekes mód, Önök elszállították a kihelyezett oszlopot, ami ismétlem, 3 éve!!! ott állt. 

Ennek köszönhetően egész hétvégén nem tudtam kiállni a garázsból az autómmal, ugyanis ismét el volt állva a garázs bejárata. 
Szeretném megérdeklődni, hogy milyen formában kaphatjuk vissza az oszlopunk, vagy mit lehet tenni az ügy érdekében, mert azért az vállalhatatlan, hogy a saját garázsunkba se ki, se be nem tudunk állni.

Szomorú, hogy Budapesten 2024-ben ilyen még megtörténhet, így reméljük, hogy ez a kálvária mihamarabb megoldódik, az ott lakók pedig jogosan és kényelmesen tudják használni azokat lehetőségeket, amiket korábban súlyos forintokért megvásároltak maguknak. Külön elszomorító, hogy az önkormányzat az elküldött levélre három hete semmilyen reakciót nem adott.

Hasonló tartalmak
MaxiNewz
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás