promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyám üzenetet küldött a pasimnak, amit én olvastam el: azonnal kidobtam a párom és a szüleimmel sem beszélek többet
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Apám is benne volt a buliban, hátbaszúrt az egész família.

Linda és párja nagy boldogságban éltek együtt és fel sem merült közöttük a bizalmatlanság. Ám egyik nap a férfi egy olyan üzenetet kapott, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok kedves olvasók. Nem mondom, hogy sorstársak, mert ami velem történt, azt kétlem, hogy bárki más átélte volna már, annyira szürreális. Két éve voltunk együtt a barátommal és kifejezetten jónak mondtam a kapcsolatot, mikor erről kérdeztek. Sok volt bennünk a közös, szépen haladt az életünk, fejlődtünk egymás mellett, igaz, néha úgy vettem észre, mintha nem tetszenék neki, de elhessegettem ezt a gondolatot azzal, hogy egyszerűen ő nem az a szenvedélyes bika típusú férfi. A szüleim is imádták: mit imádták, oda voltak érte, kicsit jobban is mint amennyire engem szeretnek, de hát nagy vágyuk volt egy fiú, a párom személyében pedig ezt megkaphatták.

Az életem egy teljesen átlagos kedd délután dőlt romba. Sosem bizalmatlankodtam, eszembe se jutott volna a párom személyes holmaijait átkutatni, beletúrni a telefonjába, email-jeibe, ez az eset is véletlenül történt. Éppen a tiszta ruhákat hajtogattam, amikor az asztalon hagyott telefonján felvillant egy üzenet. Rápillantottam, nem is tudatosan és elsőre fel sem fogtam mit látok. Anyám írt neki, ez volt az üzenetben:

Ment a havi utalás. Nagyon szeretünk.

El sem tudtam képzelni, milyen utalás és milyen havi? Rendszeresen pénzt adnak a pasimnak? Valahogy önkéntelenül elfogott egy kellemetlen érzés, egy gyomorgörcs. Nagyon ideges lettem. A párom aludt, csak én voltam ott és a telefonja. Hosszú percekig tépelődtem, végül odamentem az ágyhoz, rátettem az ujját a feloldógombra és megnéztem, hogy mit beszélt a szüleimmel. A leggusztustalanabb családi titok rajzolódott ki előttem, amit csak el tud valaki képzelni.

Kiderült, hogy a párom, akiről azt hittem, hogy imád... nos. Fizetést kap azért, hogy ne hagyjon el. Fizetést. A szüleimtől. Mérhetetlenül megalázó helyzet volt. Próbáltam kideríteni mióta tart: másfél éve pénzelik őt, nem kis összeggel, azért, hogy velem maradjon. Pörgetem az üzeneteket és egyre inkább hányingerem lett. Aztán az jutott eszembe, hogyha nincs ez a lebukás, addig még meddig maradok teljesen vakon? Hogy tehették ezt meg velem? A családom, az apám, az anyám, a szerelmem. Nem maradt senkim. Felkeltettem a párom és szembesítettem: szemmel láthatóan nagyon kellemetlenül érezte magát, a magyarázkodása pedig csak még mélyebbre lökött.

Próbált meggyőzni, hogy maradjunk együtt, mert ez a pénz mindkettőnknek jól jön és hogy ne legyek naiv: nem a szerelem a legfontosabb. Bizonygatta hogy szép és boldog életünk van, ne szúrjam el. Még azt is felajánlotta, hogy kicsit emelhetünk az áron, mert a szüleim még többet is hajlandóak lennének kifizetni. Eddig bírtam, ki kellett rohannom a mosdóba. Nem tudtam elképzelni, hogy fájhat valami ennyire. Ellentmondást nem tűrően utasítottam, hogy költözzön el, de nem akart, szóval összeszedtem én a cuccomat és elmentem egy barátnőmhöz. Előtte még elmentem a szüleimhez, akik hasonló dolgokat mondtak nekem, mint a volt kedvesem. Elköszöntem tőlük és további szép életet kívántam: azt is hozzátettem, hogy engem többet nem látnak. Egészen hihetetlen, de egy barátnőm mutatta, hogy ők még mindig szerveznek programokat a volt pasimmal, úgy tűnik, hogy valóban úgy volt, ahogy gondoltam: jobban szeretik őt, mint engem.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás