promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghívtak egy kertipartira és valami furcsát vettem észre az ételek között: azonnal szóltam a házigazdának, aki mindenkit hazaküldött
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Üvöltve küldött el mindenkit a kerti parti szervezője, komoly hálószobatitok került terítékre

Marietta régóta viszonylag nagy baráti körrel rendelkezik, így nem olyan régen az egyik hétvégén az egyik barátja elhívta, hogy menjen el egy kerti partiba. Marietta erre igent mondott, ezzel pedig élete egyik legkínosabb élményét zsebelte be. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Restellve vallom be, hogy mindig is stabil lelkületű embernek tartottam magam, ám ez az eset, ami egy baráti összejövetelen történt, teljesen kizökkentett a megszokott menetrendemből. Egyszer ha rágondolok, akkor elfog a nevetés, egyszer pedig annyira felbosszantom magam, hogy ki kell mennem elszívni egy cigit.

Szóval az a helyzet, hogy rendezvényszervező vagyok, elkerülhetetlen, hogy sok embert megismerjek és mivel jó is vagyok a szakmámban, így általában (minden beképzeltség nélkül meg is kedvelnek az ügyfeleim, akikkel nem ritka, hogy az esemény lefolyása után is kapcsolatban maradunk, sőt, akár még baráti viszony is kialakul.

Ezért sem volt furcsa, mikor az egyik nagyon kedves megrendelőm (akit már inkább hívnék barátomnak) elhívott egy buliba. Épp szabad voltam és annyira szimpatikus leírást adott az egész eseményről, hogy szinte rögtön válaszoltam, egy nagy igennel. Úgy beszéltük meg, hogy vonattal megyünk, mert volt lehetőség ott aludni, én pedig épp egy kis szünetet tartottam, szóval nem kellett a munka miatt aggódnom, tőlem mehetett volna a buli.

Odaértünk, iszonya hangulatos, a vendégek sorra szállingóztak. Iszogattunk, fogyott a pia is, beszélgettünk, ismerkedtünk, amikor a házigazda felvetette, hogy ideje sütögetni. Aranyos, szende lánynak tűnt, teljesen rendben volt minden- a párja hasonló kaliber, jól megértették egymást egész este, jó volt rájuk nézni.

A társaságban volt két anyuka, akik elhozták a csemetéjüket is, akik egyébként kiválóan viselkedtek nagyon csendben elfoglalták magukat, bunkert építettek, kardoztak, két fiú. A vacsora hallatára természetesen azonnal megjelentek és mondták, hogy hoztak egy különleges zöldséget. Senki nem figyelt különösebben erre a mondatra, egészen addig, amíg én meg nem szólaltam: a házigazda precízen szétszedte a hozzávalókat, voltak húsok, köretek, saláták, kenyerek és hát...

A zöldségek között észrevettem egy igen kellemetlen dolgot: egy felnőtteknek való játékszert, amit egyértelműen a fiúk csempésztek oda, azt gondolva, hogy egy étel lemaradt a tálról. Mint mondtam igen talpraesett nő vagyok, de itt ötletem sem volt, hogyan vezessem elő a kínos felfedezést, már csak azért sem, mert ezzel egyértelmű volt, hogy két vendég két gyermeke áttúrta a vendéglátónk legprivátabb szféráját.

Végül szóltam neki, odasúgva a dolgot és csak a szememmel mutatva az irányt, ám erre a reakcióra nem számítottam: az eddig csendes, szende és kedves házigazda szemem kikerekedett és szó szerint mindenkit elzavart. Nem csendben, nem kedvesen, hanem nagyon határozott, nagyon erős szavak használatával. Miközben az emberek szinte menekültek a jelenet elől, azt még hallottam, hogy a párja számon kéri, hogy miért van a házukban egy ilyen eszköz, ő nem elég neki? A választ már nem tudom, de vélhetően egy elég kellemetlen beszélgetés vár rájuk. Nagyon kíváncsi lennék mi lett a beszélgetés vége, de az is biztos, hogy én több ilyen bulin nem szeretnék részt venni. Szerencsére több vita nem történt azon a napon, aki pedig kérdezte, hogy szerintem mi lehetett a baj, annak nem árultam. Hiszen egy jó rendezvényszervező ismérve a titoktartás. Nem igaz?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás