promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A számítógépem képernyővédője feldobott egy képet a csajomról, szenvedélyesen csókolt egy másik férfit, fogalmam sincs mit láttam a monitoron

A számítógépem képernyővédője feldobott egy képet a csajomról, szenvedélyesen csókolt egy másik férfit, fogalmam sincs mit láttam a monitoron

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

A jól megszokott random képek között egyszer csak megláttam a páromat egy másik pasival, az univerzum üzent volna?

Ádám egy álmos pénteki napon egy kicsit befejezte az otthoni munkát, hogy igyon egy kávét. Amikor visszatért a géphez, végtagbénító látvány fogadta. Most az ő történetét olvashatjátok:

Segítsen valami nálam képzetteb számítógép guru mert megőrülök. Totál ugyanolyan napom volt, mint a többi, grafikus vagyok, otthonról dolgozom. Elég jól haladtam a melóval, szóval adtam magamnak egy kis pihenőt, otthagytam a számítógépet, ami így képernyővédőre váltott át. Tudjátok, szép stock fotók egymás után, vízesés, felhő, madarak, tengerpart, ilyenek. Amikor sétáltam vissza a gépemhez, hogy folytassam a feladatot, akkor egyszerűen leblokkoltam: a számítógépen egy barátnőm volt, ahogyan szenvedélyesen csókolózik egy másik, idegen férfival. Döbbenten meredtem a kijelzőre, de mire észbe kaptam volna, hogy készítsek egy fotót a kép már elváltott.

Tejesen ledermedtem, fogalmam sem volt mit láttam és arról főleg nem, hogy hogyan került ez be a képernyővédők közé. Hogyan lehetséges ez? Nem merült fel bennem sosem a megcsalás gondolata, de ismerem az összes expasiját (ő is az én volt barátnőimet) és a képen szereplő pasi bizony nem volt közöttük. Tehát, vagy egy nagyon rövid affér volt (bár tudtommal arról is beszámoltunk egymásnak), vagy pedig... egy új férfi, akiről érthető módon nem mesélt, mert utánam ismerte meg. A kép szépen beállítottnak tűnt, de nem tudok róla, hogy a párom bármikor modellfotózáson vett volna részt, vagy hogy a képei felkerültek valami ilyen fotómegosztó oldalra. Honnan szívhatta be akkor a gép? Olyan gigantikus véletlennek tűnt az egész, hogy észre sem vettem, de órákig a kanapén ültem és kattogtam.

Amikor hazajött próbáltam nem mutatni semmi különös, vagy furcsa jelet, de azért elég gyorsan szóba hoztam, hogy akkor mi a helyzet az exekkel. Bontottam egy üveg bort, nosztalgiáztunk, de nem merült fel új név. Rákérdeztem, hogy van-e akit kihagyott, de határozott nemmel felelt, majd tőlem is megkérdezte ugyanezt. Semmi, de tényleg semmi gyanúsat nem láttam rajta, de a kép meg ott volt, nem vagyok őrült. Teljesen tönkretesz ez az eset, napok óta nem alszom és nem tudom, hogy kellene bizonyosságot szereznem, hogy mi is ez. Persze rákérdezhetnék... de az az igazság, hogy félek a választól.

A barátnőm telefonja le van kódolva, az enyém is, ebben semmi furcsa nincs, de így bele se tudok nézni. Követtem egyszer-kétszer mikor elment itthonról, de semmi furcsát nem csinált. De akkor mégis, ki az a férfi? Boldog volt a képen, mosolygott, szerelmesen. Attól félek, hogy örökre az emlékezetembe égett ez a fotó, azóta nem ugyanúgy nézek rá.

Félek, hogy erre rá fog menni az egész párkapcsolatom, főleg úgy, hogy a gyűrű már ott van a fiókomban, annyira komolyan gondoltam. Azóta betegesen lesem a gépet hátha még egyszer feldobja a fotót, nem haladok a munkámmal mert órákig nem akarok hozzányúlni, de soha többet nem láttam a képet. Olyan, mintha egy figyelmeztetés lett volna az univerzumtól, én pedig nem tudom mit kezdjek ezzel. Félek, hogy bizonyíték nélkül még le is tagadhatná... nem tudom mit tegyek, megőrülök.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.