promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előttem állt a Balatonon a főnököm és láttam, hogy a titkárnőjével csalja a feleségét, de a legdurvább az volt, amit kihallgattam
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rajtakaptam és fogalma sem volt, hogy hallottam minden szavát.

Robi úgy döntött, hogy megenged magának egy előszezoni nyaralást. A lángososnál sorba állva egy egészen döbbenetes dolgot vett észre. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Egészen elképesztő dolog történt velem és nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene tennem ebben a helyzetben. A cégemnél köztem és egy másik kollégám között gondolkoznak, hogy melyikünket kellene előléptetni és nem akarok hazudni, most kihallgattam egy beszélgetést, amit fel tudnék használni, de nem tudom, hogy ennek mi a menete, vagy egyáltalán hogy kellene elővezetnem a dolgot. Szóval az van, hogy kivettem egy kis előszabadságot és leugrottam a Balatonra. Éppen az egyik büfénél álltam sorban, amikor ismerős hang ütötte meg a fülem és láttam, hogy előttem hárommal a főnököm áll sorba. Ez önmagában is egy kínos szituáció lett volna, de... a cég titkárnője is ott volt vele.

Ez így már duplán cinkes, viszont a főnököm házas és mint azt nyilván kitaláljátok, nem a titkárnőnk a felesége. Szóval ott voltak és remekül érezték magukat, vadul csókolóztak, markolászták egymást és úgy nevetgéltek, mint két tinédzser. Igazából igyekeztem elrejtőzni, a fejemre dobtam a törölközőt, meg felvettem a napszemüvegemet, véletlenül sem szerettem volna, ha felismer a főnök. Azonban... belém bújt a kisördög és bekapcsoltam a telefonom diktafonját. Hallottam, ahogy dagadt kövér unalmas vén elefántnak nevezi a feleségét és a kis fiatal titkárnőnkkel azon ércelődtek, hogy innen a part mellől is hallani lehet, ha lép egyet az otthonmaradt asszonyság.

De folytatták: elmesélték, hogy mennyire idegesítő, mennyire utálják és ezután még a többi kollégát is kibeszélték. Engem mondjuk pont nem. Szóval van nekem egy ilyen felvételem, de szerintetek hogyan tovább? Zsaroljam meg? Vagy csak említsem meg, hogy láttam, hallottam őt/őket? A lányt és a főnökömet is naponta látom, nem akarok velük rossz viszonyt, de nagyon nagyon nagyon kellene az a kinevezés. Ti mit lépnétek?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás